Juliette has a gun Another OudEau de Parfum unisex

9×
Juliette has a gun Another Oud Eau de Parfum unisex
Juliette has a gun Another Oud Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
645RON

Economisiți 49%
100 ml
331RON

Cod: JHG1245 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 04.12.2020
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Juliette has a gun Another Oud
Compoziție

O perspectivă necunoscută asupra orientului. Apa de parfum Juliette Has a Gun Another Oud nu exprimă ideile romantice despre Orientul Mijlociu, ci pornește de la realitățile acestei regiuni inspiratoare.

  • un parfum lemnos modern
  • unisex - pentru bărbați și femei
  • potrivit mai ales în zilele reci  

Compoziția parfumului
Intensitatea întunecată a oud-ului este echilibrată de zmeura suculentă și de bergamotă. Ambroxanul catifelat și calmant, cu o aromă asemănătoare ambrei și vaniliei, se combină cu moscul alb fin, pentru a crea un norișor parfumat provocator și sexy. 

Povestea parfumului
Parfumul Another Oud este răspunsul impertinent dat de brandul Juliette Has a Gun actualului trend al parfumurilor de oud. Brandul îi descrie numele, nu fără o doză de autoironie, ca pe „un parfum original, cu un nume original“, care înseamnă „un alt oud“. Reacționează la numărul mare de parfumuri de oud lansate în ultima vreme. Interpretarea lor este însă modernă și evocă uimitorul univers contemporan al țărilor arabe. 

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
zmeura, bergamota
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
agar
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc, ambroxan
Grupe de parfumuri
lemnoase

Despre brand Juliette has a gun

Parfumurile Juliette Has a Gun sunt inspirate din operele lui William Shakespeare, dar aici romantismul renascentist capătă o exprimare modernă. Mesajul brandului este acela al libertății și al independenței, oferind femeilor o armă imaginară pentru a privi de la egal la egal bărbații, în confruntarea eternă a sexelor, a pasiunii și a iubirii.

Brandul Juliette Has a Gun este opera lui Romano Ricci, nepotul creatoarei de renume mondial Nina Ricci. În anul 2006, noua generație a ilustrei familii și-a croit un nume în lumea frumuseții, precum și reputația de a nu ezita să înoate contra curentului parfumeriei moderne. Una dintre cele mai admirate creații, Juliette Has a Gun Not a Perfume, se bazează pe un singur ingredient - ambroxanul.

Designul flacoanelor, conceptul inedit, personalitatea creatorului și întreaga sa imagine transformă brandul Juliette Has a Gun într-o platformă reprezentativă pentru femeile care se autoapreciază și nu se tem de provocări, rămânând însă cât se poate de feminine.

Rating Juliette has a gun Another Oud9