Jenny Glow Velvet & OudEau de Parfum unisex

10×
Jenny Glow Velvet & Oud Eau de Parfum unisex
Jenny Glow Velvet & Oud Eau de Parfum unisex
80 ml

Cod: JNG00495 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.

Descriere parfum Jenny Glow Velvet & Oud
Compoziție

Îndragostiți-vă de apa de parfum floral – lemnoasă Jenny Glow Velvet & Oud! Aroma senzuală și captivantă, perfectă atât pentru femei cât și pentru bărbați, cu note de trandafir și lemn de agar, nu vă va lăsa să treceți neobservat.

  • floral – lemnos
  • potrivit pentru barbații și femeile seducătoare
  • pentru toată ziua dar și pentru ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Apa de parfum Jenny Glow Velvet & Oud, se deschide cu note fructate și trandafiri care se îmbină perfect cu inima aromei de geranium, așternut pe baza intensă de oud și ambră, care oferă persistență parfumului.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
trandafir, tonuri de fructe
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
geranium
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
oud, ambra, tonuri lemnoase
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Rating Jenny Glow Velvet & Oud10