Jean Paul GaultierLa Belle Le Parfum Eau de Parfum pentru femei

14×
Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum Eau de Parfum pentru femei
Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
622RON

Economisiți 34%
100 ml
405RON

405,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JPG04163 | În stoc
1
Vă trimitem un eșantion pentru testare. Dacă nu vi se potrivește, puteți returna varianta mare a produsului gratuit.Aflați mai multe detalii
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 22.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum
Compoziție

Cuceriți-l pe căpitanul inimii dvs. mai ușor ca niciodată. Nu este nevoie de mai mult decât de apa de parfum pentru femei Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum. Aceasta va conferi curbelor dvs. elegante și feminine o aură senzuală și, ca rezultat, veți deveni de-a dreptul irezistibilă.

  • un parfum oriental absolut captivant, cu tonuri gurmande
  • versiunea mai intensă a apei de parfum Jean Paul Gaultier La Belle
  • partenera perfectă a parfumului pentru bărbați Le Male Le Parfum

Compoziția parfumului
Încă de la primele note, iese la iveală senzualitatea acestui parfum, datorită vaniliei călduțe, care se contopește cu delicioasa pară verde. Îmbătătoarea iasomie, cu tonurile sale dulci și adânci, creează perfecțiunea întruchipată a acestei combinații. Până la notele finale, veți fi însoțită de călduța boabă de tonka, care reprezintă finalul acestei experiențe senzoriale.

Povestea parfumului
Nu este greu să cedați parfumului pentru femei Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum – farmecului său nu îi va rezista niciun bărbat și, în plus, este partenerul perfect al parfumului pentru bărbați Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum. Această nouă versiune este cel mai nou fruct al grădinii lui Jean Paul Gaultier, unde orice păcat este iertat.

Flaconul debutează cu nuanțe roșii, care se transformă în culori negre, pentru a accentua intensitatea conținutului său. Colierul din trandafiri, în culori aurii, care înfășoară gâtul siluetei feminine în proporții perfecte, completează perfect povestea acestei ape de parfum captivante. Este aproape imposibil să îi rezistați.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
vanilie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
para
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonka
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Jean Paul Gaultier

Creația designerului francez Jean Paul Gaultier se desfășoară sub semnul libertății, al senzualității și al spiritului rebel. El a mutat stilul relaxat al străzii pe podiumul modei și moda de pe podium înapoi în stradă. Nu degeaba a fost poreclit „copilul teribil” al modei.

Jean Paul Gaultier a prezentat prima sa colecție de modă la mijlocul anilor 80. Mai târziu, a creat emblematica rochie pentru cântăreața Madonna, precum și costumele pentru numeroase filme de succes.

Caracteristicile stilului său transpar și în parfumurile cu care brandul își surprinde fanii, de peste 20 de ani. Primul parfum Jean Paul Gaultier a fost lansat în 1993, iar succesele continuă. De exemplu, excentrica apă de parfum Scandal, lansată în anul 2017, provoacă din nou întregul mapamond.

Rating Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum14