Pensulă pentru mască

Pensulă pentru mască
Filtru
Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   1
  •   1
Cele mai vândute

De ce să vă procurați o pensulă pentru aplicarea măștii de față

Aplicarea măștii dvs. faciale poate fi plăcută! Cu greu ați găsi o femeie care nu vrea să se răsfețe ocazional cu o mască cremoasă sau de argilă. Aplicarea măștii se face însă predominant „manual”. Păcat, pentru că aplicarea măștii de față cu pensula are numeroase avantaje.

  • Primul ar fi o pregătire mai ușoară. Dacă alegeți o pensulă cu două capete, unul dintre acestea este adeseori din silicon. Este destinat mai ales aplicării pe față, dar, dacă masca trebuie amestecată în prealabil (de exemplu, măștile de lut se combină cu apă), atunci capătul din silicon poate efectua și această operație.
  • Altul ar fi precizia la aplicare. Cu pensula este simplu să luați cantitatea ideală de mască și să o aplicați doar acolo unde doriți, niciodată unde nu are ce căuta (de ex. pe zona ochilor și la linia părului). Pensula pentru mască poate fi de diverse mărimi. Cele mari sunt ideale pentru o aplicare rapidă sau pe suprafețe mari, iar cu pensulele mici puteți realiza o aplicare precisă, în pliurile feței.
  • Spre deosebire de degete, cu pensula aplicați masca uniform, indiferent de grosimea stratului. Dacă pensula pentru mască are și o parte din silicon, atunci începeți prin a aplica masca „grosier“ cu acest capăt și apoi întindeți-o bine folosind partea cu peri.
  • Confortul este un alt mare plus al unei pensule pentru mască. Gata cu mâinile mâzgălite! De acum înainte, doar aplicări plăcute, cu aspect profesional – pe față, pe gât și pe decolteu.
  • Un alt argument în favoarea folosirii pensulei pentru aplicarea măștii de față, este igiena. Și iar revenim la mâini. Nu puteți fi niciodată 100% sigură că degetele și unghiile sunt complet igienizate. Dar cu o pensulă bine spălată, nu e cazul să vă faceți griji.

Alegerea pensulei corecte pentru masca de față nu este mare filozofie, și practic nu aveți cum să dați greș. Trebuie doar să clătiți bine pensula după fiecare aplicare, și să o uscați complet înainte de a o depozita la locul său. Dacă doriți să vă oferiți mai des diverse măști pentru ten, dar nu reușiți, atunci încercați o pensulă pentru mască! Întregul proces face aplicarea măștii foarte plăcută, astfel că veți aștepta cu nerăbdare ritualul dvs. de frumusețe.