Măști cu argilă

Masca cu argilă face minuni cu tenul dvs.! Faceți cunoștință cu puterea acestui ingredient natural, ale cărui efecte binefăcătoare erau folosite și de vechii egipteni, ca să redați tenului dvs. sănătatea și frumusețea.

Argila este o rocă cu granulație fină, îmbogățită cu minerale (calciu, potasiu, magneziu, fier, siliciu), oligoelemente și alte substanțe benefice pielii. Are proprietăți de absorbție și de adsorbție perfecte, elimină impuritățile și revitalizează tenul. Astfel, o mască de față cu argilă este un aliat versatil în combaterea acneei, a porilor dilatați și a punctelor negre, dar are și capacitatea de a detoxifica și de a calma pielea, pentru a reda tenului finețea și luminozitatea.

Măști cu argilă, în funcție de tipul de ten:

Raportul dintre diversele minerale și alte elemente din compoziția măștii determină culoarea și utilizarea sa cosmetică:

  • Argila verde curăță eficient tenul gras, de impurități și de toxine. În plus, masca cu argilă verde are efect emolient și contractă porii. Este cea mai potrivită mască cu argilă pentru acnee.
  • Argila albă (caolin) este potrivită pentru tenul sensibil, gras sau matur, pe care îl calmează și îl fortifică. Masca din argilă albă acționează ca un exfoliant, eliberează tenul de celulele epiteliale moarte și reglează producția de sebum. După folosirea măștii cu argilă, tenul este fin, frumos și mat.
  • Argila roz este indicată pentru tenul înroșit și iritat. Calmează tenul cu blândețe și îi ameliorează vascularizarea. În plus, această mască facială cu argilă eliberează tenul de comedoane, fără a-l usca.

Alegeți-vă o mască de curățare cu argilă, de la popularele branduri Vichy, TONYMOLY, Emma Hardie etc., ca să vă bucurați de un ten luminos.