Treci la conținutul principal

Illamasqua

Illamasqua

Vă oferă încrederea de a vă exprima adevărata personalitate prin intermediul machiajului. Este vorba despre Illamasqua, un brand britanic de cosmetice decorative care, încă de la înființare, s-a bazat pe incluziune și individualism. Datorită formulelor inimitabile cu pigmentare intensă, produsele sale vă permit să vă lăsați creativitatea să zburde și să creați un machiaj perfect, expresiv și chiar neconvențional, exact pe placul dvs.

Illamasqua s-a născut ca o idee în capul guru-ului englez de marketing Julian Kynaston. Și-a dorit să creeze un brand cu o atitudine anti-conformistă și un stil îndrăzneț care să se opună convențiilor din lumea frumuseții și să încurajeze și să dea putere celor îndrăzneți. Apoi, în 2008, și-a transformat ideea în realitate și a fondat brandul Illamasqua. Acest fapt a dus la lansarea de fonduri de ten, farduri, rujuri, bronzere și perii inspirate de subculturi și de scena alternativă. Linia de bază a fost creată de Arnold Langer, care s-a bazat pe scena întunecată și interzisă a cluburilor și cabaretelor din jurul anului 1920.

Illamasqua, cosmetice care ajută la redefinirea standardelor de frumusețe, poate deveni, de asemenea, instrumentul dvs. de exprimare de sine. Fața dvs. va fi perfect uniformizată de fondul de ten Illamasqua. Pentru un finisaj mat de lungă durată, încercați Illamasqua Skin Base. Dacă însă preferați un machiaj ultra-ușor, fondul de ten Illamasqua Beyond Foundation vi se va potrivi mai bine. Printre cele mai bine vândute produse ale brandului se numără, de asemenea, baza de fond de ten Illamasqua Hydra Veil, stickul de contur Illamasqua Gel Sculpt și iluminatorul Illamasqua.

întregul text ascundeți textul