Benzi pentru albirea dinților

Benzi pentru albirea dinților
Filtru
Interval de prețuri

la

Pentru cine?
Ratingul
  •   1
  •   1

De ce folosim benzi de albire pentru dinți

V-ați hotărât să vă albiți dinții acasă, cu rezultate cât mai rapide? Încercați benzile pentru albirea dinților, iar rezultatele vor fi vizibile după prima săptămână.

Benzile pentru albirea dinților reprezintă o alternativă excelentă pentru pastele de dinți pentru albire, dar le puteți folosi și împreună. Avantajul acestei metode pentru albirea dinților la domiciliu este folosirea ușoară, faptul că nu incomodează cavitatea bucală și că oferă rezultate foarte promițătoare.

Benzile pentru albirea dinților sunt concepute pentru a fi în contact cât mai strâns posibil cu dinții și conțin aceleași ingrediente active ca și produsele de albire profesionale. Cele mai bune benzi pentru albirea dinților, cu o concentrație deosebit de mare de ingrediente active, pot curăța chiar și petele formate sub smalțul dentar, eliminând astfel nuanța gălbuie a dinților.

Cum folosim benzile pentru albirea dinților

  • Benzile de albire se aplică zilnic, înainte de culcare, pe dinții curați, timp de 30 de minute, pe durata a două săptămâni.
  • Nu depășiți niciodată durata de acțiune recomandată și respectați întotdeauna instrucțiunile producătorului.
  • Dacă aveți dinți sensibili, folosiți o pastă pentru dinți sensibili.

La notino.ro găsiți benzi pentru albirea dinților cu și fără peroxid sau pe bază de cărbuni activi, în seturi de 10, 14 sau mai multe bucăți. Începeți albirea dinților chiar acum!