Hermès Terre d’Hermès parfum pentru bărbați

9×
Hermès Terre d’Hermès parfum pentru bărbați
Hermès Terre d’Hermès parfum pentru bărbați
75 ml

Cod: HER0144 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Hermès Terre d’Hermès
Compoziție

Transformați o zi banală într-o experiență de neuitat. Tonurile întunecate, pământii, conferă parfumului bărbătesc Hermès Terre d’Hermès o personalitate puternică, dar, totodată, evocă și „ceva“ delicat și înălțător. Este potrivit pentru bărbatul care nu se teme să caute momente excepționale într-o zi obișnuită. Atmosfera pe care o creează acest parfum în jurul celui care-l folosește are un efect absolut irezistibil, garantat să-i impresioneze pe toți cei din jur.

  • un parfum lemnos-picant
  • pentru bărbatul carismatic
  • pentru zile banale și evenimente deosebite

Compoziția parfumului
Debutul parfumului este suculent, cu note de grepfrut și de portocale. Acestea lasă locul acordurilor pământii de cuarț, care tranziționează lin către finalul compus din tonuri pământii și lemnoase

Povestea parfumului
Parfumul Terre d’Hermès provine din atelierul renumitei case de modă Hermès, ale cărei parfumuri sunt inspirate de frumusețea naturală și de atmosfera pură a naturii. Parfumurile Hermès lasă întotdeauna impresia de natural, dar sunt, în același timp, foarte atrăgătoare. Trezesc în noi instincte de-a dreptul naturaliste. Este și cazul parfumului Terre d’Hermès, lansat în anul 2009.


Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
portocala, grapefruit
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
silex
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
benzoin, tonuri lemnoase, mușchi de stejar
Grupe de parfumuri
picante, lemnoase

Despre brand Hermès

Brandul franțuzesc Hermès, renumit pentru poșetele din piele și eșarfele de mătase, își merită pe deplin reputația de simbol al luxului în lumea modei. Calitatea, precizia și eleganța de primă clasă sunt valorile sale cheie, care se regăsesc și în parfumurile Hermès.

Istoria brandului datează din anul 1837, când Thierry Hermès și-a deschis propriul magazin, unde, sub brandul Hermès, a vândut șei, căpestre și alte accesorii pentru echitație. Cu trecerea timpului, trăsurile cu cai au fost înlocuite de mașini, iar brandul s-a adaptat, începând să vândă genți din piele, rucsacuri și poșete. Emblematica geantă Kelly, denumită după actrița Grace Kelly, devenită prințesa de Monaco și legendara Birkin Bag, în colaborare cu actrița Jane Birkin, se numără și acum printre cele mai celebre poșete ale tuturor timpurilor.

Primul parfum Hermès a apărut la jumătatea secolului trecut. Acum, portofoliul brandului numără peste 100 de parfumuri. Cel mai îndrăgit parfum bărbătesc este Hermès Terre d’Hermès, un parfum lemnos, cu tonuri citrice și picante. Iar parfumul floral Twilly d’Hermès, cu note aromatice de ghimbir și de citrice, este preferatul femeilor. Încercați și parfumul floral, pentru femei, Hermès Kelly Calèche, apa de toaletă unisex Hermès Le Jardin De Monsieur Li sau aftershave-ul Hermès.

Rating Hermès Terre d’Hermès9