Hermès Terre d’Hermèseau de toilette pentru bărbați

71×
Hermès Terre d’Hermès eau de toilette pentru bărbați
Hermès Terre d’Hermès eau de toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
320RON

Cod: HER0040 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 05.06.2020

Descriere parfum Hermès Terre d’Hermès
Compoziție

Încărcați-vă bateriile cu forța și energia extrase de parfumul bărbătesc Terre d’Hermès din toate elementele naturii - și deveniți irezistibil. Această compoziție parfumată vă învăluie în tonuri lemnos-picante, care nu au cum să vă lase rece. Testați pe propria piele care este adevăratul parfum al luxului.

  • un parfum lemnos picant
  • pentru bărbatul carismatic
  • potrivit pentru o zi obișnuită, dar și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Debutul compoziției aparține tonurilor suculente de grepfrut și de portocale. Acestea lasă locul piperului înțepător și pelargoniei. Finalul aparține cedrului cald, notelor de paciuli, vetiverului și benzoinei.

Povestea parfumului
Parfumul Terre d‘Hermès a fost lansat în anul 2006. Hermès este o celebră casă de modă franceză, cu sediul la Paris. Este renumită pentru excepționalele sale accesorii de modă, ceasuri, îmbrăcăminte și parfumuri, toate sinonime cu cel mai pur lux.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
portocala, grapefruit
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
piper, muscata
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
benzoin, patchouli, cedru, vetiver
Grupe de parfumuri
picante, lemnoase

Despre brand Hermès

Brand-ul francez Hermès are un trecut foarte interesant. Această societate, fondată în anii ‘30 ai secolului al XIX-lea de către Thierry Hermès, a început prin a produce şei de cai, hamuri şi alte echipamente pentru echitaţie. Ulterior, a început să ofere şi alte produse din piele (genţi, curele etc.), acoperişuri pentru trăsuri, ceasuri, eşarfe de mătase etc. şi, în cele din urmă, produse cosmetice de lux pentru bărbaţi şi pentru femei.
Primul parfum, Eau d’Hermès, creaţie a faimosului parfumier Edmond Roudnitska, a fost prezentat în anul 1951. Cel mai mare succes a fost însă atins de Calèche şi de Eau d’Hermès (cel de-al doilea fiind considerat apogeul artei parfumurilor franţuzeşti). Începând cu anul 2004, pentru Hermès lucrează „maestrul emoţiilor“ Jean-Claude Ellena, autorul îndrăgitelor Un Jardin en Méditeranée sau Jour d’Hermès.
Nu va surprinde probabil pe nimeni că numeroase parfumuri Hermès sunt inspirate de aroma pielii (care, de altfel, împodobeşte unele flacoane). Sunt proaspete, senzuale şi rafinate, fiecare fiind cu adevărat o operă de artă, creată doar pentru a vă încânta simţurile. Nu este de mirare că au câştigat o serie de premii importante şi că sunt folosite de vedete de la Hollywood, ca, de exemplu, Jessica Alba, Gwyneth Paltrow şi Sofia Vergara. Originalitate, armonie, geniu – acesta este Hermès!
În afară de parfumuri, Hermès a lansat pe piaţă şi truse cosmetice exclusive, care conţin spumă de ras, geluri de duş, lapte de corp şi alte preparate de cea mai bună calitate. Dacă doriţi să faceţi o plăcere cuiva apropiat, cu un cadou deosebit, nu ezitaţi.
Brand-ul Hermès îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care iubesc parfumul pielii, sunt pretenţioşi şi nu se mulţumesc cu puţin - şi nu ezită să plătească în plus pentru lux.

Rating Hermès Terre d’Hermès