GUERLAIN Jicky Eau de Parfum pentru femei

GUERLAIN Jicky Eau de Parfum pentru femei
GUERLAIN Jicky Eau de Parfum pentru femei
75 ml

Cod: GUR14156 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere GUERLAIN Jicky
Compoziție

Apa de parfum pentru femei Guerlain Jicky este o creație orientală dinamică și misterioasă, care vă învăluie cu o aură neobișnuit de atrăgătoare.

  • un parfum oriental ușor picant
  • pentru femei moderne și dinamice
  • ideal pentru orice ocazie

Compoziția parfumului
Debutează înviorător, cu citrice zemoase și tonuri senzuale de rozmarin. Apoi se dezvoltă vanilia gurmandă, lavanda îmbătătoare și tonka jucăușă. Tonurile de final alcătuiesc o simfonie feminină, cu piele, vanilie și mirodenii intense.

Povestea parfumului
Parfumul este inspirat de amintirile din studenție ale maestrului Guerlain, care cunoscuse o fată tânără și fermecătoare, numită Jicky. Apa de parfum este oferită într-un flacon emblematic, inspirat de formele unei vaze florentine.

Notă importantă

Inflamabil.

Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
lavanda, bergamota, rozmarin
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
muscata, ferigă, tonuri lemnoase, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
commiphora opoponax, tonuri lemnoase, vanilie, tonka
Grupe de parfumuri
orientale, fougère

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Jicky