GUERLAINInsolence Eau de Parfum pentru femei

3×
GUERLAIN Insolence Eau de Parfum pentru femei
GUERLAIN Insolence Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
616RON

Economisiți 41%
75 ml
362RON

482,67RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUR04232 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere GUERLAIN Insolence
Compoziție

Nou și, totuși, uimitor de familiar. Acesta este parfumul pentru femei Guerlain Insolence, care se remarcă nu numai prin aroma îmbătătoare, ci și prin istoria sa specială, care îl leagă de curtea franceză la momentul său de farmec și eleganță maxime, din secolul al XIX-lea. Încercați-l și pășiți, măcar pentru o clipă, într-o societate unde noblețea era la ordinea zilei.

  • un parfum de flori și fructe
  • pentru femeia care tânjește după lux
  • poate fi folosit zilnic sau la ocazii deosebite

Compoziția parfumului:
La debut, vă surprind notele misterioase de fructe roșii, de zmeură coaptă și de citrice. La scurt timp, dulceața este înlocuită de aromele de trandafiri și de violete. Finalul oriental este sub semnul combinației de lemn de santal, cu rășină și mosc pământiu, care alcătuiesc notele de bază.

Povestea parfumului:
Parfumul Guerlain Insolence face parte din fascinanta istorie a Franței. A fost creat în anul 1853 pentru împărăteasa Eugenie, soția lui Napoleon al III-lea. Maestrul parfumier a fost Pierre-François-Pascal Guerlain în persoană. Parfumul se distinge și prin flaconul roz-violet, cu capac auriu, ca o referință la admirabila artă franceză.

Notă importantă

Inflamabil.
Întregul text

Compoziție

Compozitie
violeta, fructe de padure, floare de portocal, iris
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Insolence3