Guerlain Insolenceeau de parfum pentru femei

25×
Guerlain Insolence eau de parfum pentru femei
Guerlain Insolence eau de parfum pentru femei
100 ml

Cod: GUR0055 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Guerlain Insolence
Compoziție

Nou și, totuși, uimitor de familiar. Acesta este parfumul pentru femei Guerlain Insolence, care se remarcă nu numai prin aroma îmbătătoare, ci și prin istoria sa specială, care îl leagă de curtea franceză la momentul său de farmec și eleganță maxime, din secolul al XIX-lea. Încercați-l și pășiți, măcar pentru o clipă, într-o societate unde noblețea era la ordinea zilei.

  • un parfum de flori și fructe
  • pentru femeia care tânjește după lux
  • poate fi folosit zilnic sau la ocazii deosebite

Compoziția parfumului:
La debut, vă surprind notele misterioase de fructe roșii, de zmeură coaptă și de citrice. La scurt timp, dulceața este înlocuită de aromele de trandafiri și de violete. Finalul oriental este sub semnul combinației de lemn de santal, cu rășină și mosc pământiu, care alcătuiesc notele de bază.

Povestea parfumului:
Parfumul Guerlain Insolence face parte din fascinanta istorie a Franței. A fost creat în anul 1853 pentru împărăteasa Eugenie, soția lui Napoleon al III-lea. Maestrul parfumier a fost Pierre-François-Pascal Guerlain în persoană. Parfumul se distinge și prin flaconul roz-violet, cu capac auriu, ca o referință la admirabila artă franceză.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
zmeura, fructe de padure, bergamota, lamaie
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, flori de portocal, violeta
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
iris, tonka, rasina, mosc, lemn de santal
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Guerlain

Casa franceză de parfumuri Guerlain debordează de frumusețe și creativitate de aproape două secole, fiind una dintre cele mai vechi și mai celebre din întreaga lume. De la începuturile sale, în anul 1828, produce cu mândrie toate produsele sale, exclusiv în Franța, cu precădere în două locuri. Fondurile de ten și celelalte cosmetice de calitate sunt produse în istoricul oraș Chartres, iar în localitatea Orphin prind viață minunatele parfumuri Guerlain. Cele două locuri sunt unite nu doar prin tradiție, ci și prin know-how artistic și prin tehnologie sofisticată.

Totul a început de la chimistul și inventatorul Pierre-François P. Guerlain, care a insuflat brandului talentul său. În scurt timp, Pierre-François a câștigat bunăvoința marii nobilimi pariziene, astfel încât, la jumătatea secolului al XIX-lea, numele lui răsuna în toate cercurile mondene. Emblematicele parfumuri Guerlain au devenit concepte care, și astăzi, după aproape 200 de ani, strălucesc în universul parfumurilor. Și cosmeticele Guerlain ascund multe comori, dintre care, de exemplu, perlele faciale pentru tonifierea culorii Guerlain Météorites sunt adevărate bijuterii în arsenalul tău de cosmetice.

Rating Guerlain Insolence