GUERLAINIdylle Eau Sublime eau de toilette pentru femei

6×
GUERLAIN Idylle Eau Sublime eau de toilette pentru femei
GUERLAIN Idylle Eau Sublime eau de toilette pentru femei
100 ml

Cod: GUR0063 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere GUERLAIN Idylle Eau Sublime
Compoziție

Guerlain Eau Sublime Idyll, lansat in anul 2011, este o versiune mai soft a parfumului Guerlain Idyll. Este un parfum floral, cu esente de apa, revigorant. Ansamblul compozitiei, este dominat de note de trandafir, care initial au emis esente de fructe proaspete de lychee. Treptat, insa, aceasta dulceata subtila emite mirosuri misterioase si imbatatoare de trandafir si iasomie. Gradual se dezvaluie tonuri de patchouli si mosc.
Pentru femeile care sunt spontane si emotive acest parfum este perfect. Aceste femei, sunt incredibil de curajoase, puternice si nu le este frica sa-si dezvaluie sentimentele lor. Sunt femei unice si admirabile. Apa de toaleta este potrivita pentru zi sau seara.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
litchi chinensis, trandafir
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie, piersica
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc, patchouli
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Idylle Eau Sublime6