Givenchy Ange ou Démon Eau de Parfum pentru femei

124×
Givenchy Ange ou Démon Eau de Parfum pentru femei
Givenchy Ange ou Démon Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
405RON

405,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GIV0002 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 21.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Givenchy Ange ou Démon
Compoziție

Lăsați-vă prinsă în mrejele unei arome magice. Apa de parfum Givenchy Ange ou Démon o farmecă atât pe cea care o folosește, cât și pe toți cei din jur. Parfumați-vă și pășiți într-o lume unde nimic nu este imposibil.

  • un parfum floral
  • pentru femeia sigură pe sine
  • ideal pentru orice ocazie

Compoziția parfumului
Debutează cu mandarine, a căror suculență este contrabalansată de șofranul aromatic și de cimbrul ierbos. Inima fermecător de fină dezvăluie cele mai pure esențe de crini, de orhidee seducătoare și de ylang-ylang. Vanilia dulce, în combinație cu boabele de tonka, mușchiul de stejar și lemnul de palisandru brazilian, încheie această minunată experiență olfactivă.

Povestea parfumului
Parfumul a fost lansat în 2006, în cadrul portofoliului Givenchy. Este o creație a doi parfumieri – Jean Pierre Bethouart și Olivier Cresp. Magic nu este doar parfumul, ci și flaconul său.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
sofran, cimbru, mandarina
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
crin
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
stejar
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Givenchy

Creații de modă luxoase, cosmetice de calitate și parfumuri memorabile. Acesta este brandul francez Givenchy, care omagiază moda și frumusețea de mai bine de 60 de ani. Încurajează clienții să își găsească un stil propriu inconfundabil și să fie ei înșiși.

Povestea brandului Givenchy a început să se scrie la Paris, în anul 1952, când creatorul Hubert de Givenchy a fondat casa de modă care îi poartă numele. În 1953, Hubert de Givenchy a întâlnit-o pe Audrey Hepburn, cu care a demarat o strânsă colaborare. Pentru uimitoarea Audrey, considerată muza lui, Givenchy a creat costume pentru filme și uimitoare ținute de gală, pentru diverse evenimente.

În anul 1957, Givenchy a lansat parfumul L'Interdit, creat chiar pentru fermecătoarea actriță. Așa a fost fondată societatea Parfums Givenchy. Au urmat și alte parfumuri de neuitat, iar, în 1989, brandul Givenchy și-a extins portofoliul și cu produse cosmetice.

Pe lângă legendarul Givenchy L'Interdit, reinterpretat între timp în forma modernă a unei creații florale uluitoare, sunt foarte populare Givenchy Irrésistible și Givenchy Gentleman.

Parfumurile Givenchy sunt atemporale, evidențiază personalitatea care le folosește și creează o semnătură olfactivă unică, datorită căreia toată lumea vă va recunoaște și vă va ține minte.

Rating Givenchy Ange ou Démon124