Gillette Venus Smooth Aparat de ras + rezervă lame

2×
Gillette Venus Smooth Aparat de ras + rezervă lame
Gillette Venus Smooth Aparat de ras + rezervă lame
5 buc
53RON

11RON / 1 buc, incl. TVA
Cod: GIL1924 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 04.03.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descrierea produsului Gillette Venus Smooth

Bucurați-vă de un ras aproape de piele, care elimină părul nedorit la o singură trecere. Aparatul de ras Gillette Venus Smooth, cu lame de rezervă, este un sistem de ras eficient pentru uz zilnic. Capul rotunjit are trei lame, înconjurate de benzi de protecție, care întind pielea la fiecare trecere și permit îndepărtarea părului direct de la rădăcină.

La contactul cu apa, benzile hidratante asigură o depilare perfect netedă. Mânerul ergonomic, tratat contra alunecării, încape perfect în mână, iar, datorită construcției mobile, aparatul de ras se mulează pe fiecare unduire a corpului.

Caracteristici:

  • 3 lame, pentru o depilare extrem de minuțioasă
  • benzi hidratante cu extract de aloe, pentru o mai bună alunecare a lamelor pe piele
  • capul mobil rade chiar și locurile greu accesibile
  • banda indicatoare atenționează cu privire la necesitatea înlocuirii lamelor
  • mâner cauciucat, tratat contra alunecării, pentru o depilare sigură, chiar și sub duș
  • lamele de rezervă sunt ușor de înlocuit

Mod de utilizare:
Umeziți pielea cu apă și radeți părul, cu treceri lungi și ușoare, contra direcției de creștere. Când banda indicatoare pălește, aparatul nu mai oferă un rezultat perfect și este cazul să înlocuiți lama cu una nouă.

Despre brand Gillette

p>Cosmetica Gillette | Gillette se concentrează pe producția cosmeticelor pentru bărbierit și aparatelor de ras de înaltă calitate. Compania a fost fondată în 1895 de către King Camp și, încă de la început, s-a axat pe realizarea aparatului de ras perfect.
Sloganul firmei este „Perfect Bărbătesc“, dar produce şi cosmetice și aparate de ras pentru femei. Sistemul Mach3 asigură un ras perfect dintr-o singură trecere, iar Fusion bărbierește și locurile greu accesibile, datorită celor 5 lame de ras și a unei lame de aliniere. Colecția Gillette Venus este destinată în exclusivitate femeilor. Puteți fi sigură de o piele netedă și mătăsoasă.

Rating Gillette Venus Smooth2