Treci la conținutul principal

Frudia

Despre brandul Frudia

Frumusețea provine direct din fructe – după cum susține filozofia cosmeticelor coreene pentru ten, Frudia. Bucurați-vă de fructe într-un mod nou și inedit și lăsați-vă tenul să se bucure de efectele benefice ale acestora. La cosmeticele coreene Frudia, apa conținută în baza fiecărui produs a fost înlocuită cu extracte naturale din fructe, care reprezintă o sursă bogată de nutrienți și de antioxidanți naturali.

 

Numele brandului este compus din cuvintele „fruit“ și „dia“, deci din cuvântul englezesc pentru „fructe“ și cuvântul grecesc „dia“, care poate fi tradus ca „prin“, descriind astfel întregul concept al acestui brand de K-beauty. Frudia a fost fondat în Coreea, unde, de peste 30 de ani, cercetează efectele fructelor asupra pielii. Combină extractele de fructe cu descoperirile științifice și creează produse care furnizează tenului o varietate de substanțe benefice.

Frudia folosește tehnologia de extracție la temperaturi scăzute, R VITA W™, care permite extragerea și conservarea nutrienților și a vitaminelor din semințele și din coaja fructelor. Astfel, produsele rezultate își păstrează efectele antioxidante naturale, vitaminele și nutrienții, conferind pielii un aspect sănătos și radiant. Merită menționat și tonicul hidratant împotriva porilor dilatați, Frudia Green Grape, sau tonicul calmant, Frudia Avocado Relief Essence Toner.

întregul text ascundeți textul