FOREO Issa™ Play

periuta de dinti electrica sonica

FOREO Issa™ Play periuta de dinti electrica sonica
Pearl Pink
235RON

Cod: FOR0127 | 4 de buc. în stoc
buc.
Coletăria
marți 21.05.2019
Ridicare personală
miercuri 22.05.2019
FOREO Issa™ Play
Pearl Pink | 235RON

Descriere cosmetice FOREO Issa™ Play

Periuța de dinți sonică FOREO ISSA™ Play funcționează pe principiul vibrațiilor sonice, care determină o mișcare delicată, dar eficientă.

Caracteristici:

  • ajută la întreținerea unor dinți mai albi, în mod natural
  • masează gingiile și intensifică fluxul sanguin la nivelul acestora

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile de utilizare incluse.

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI.

Caracteristici

Tipul de alimentare
baterie

Despre brand FOREO

FOREO aduce un nou standard de frumusețe și sănătate, în domeniul îngrijirii tenului. Filozofia brandului se bazează pe convingerea că cine simte bine, arată la fel de bine. Ingeniosul sistem pentru curățarea tenului FOREO LUNA™, dezvoltat de compania suedeză în anul 2013, permite trăirea acestui frumos crez.

Periile de curățare Sonic FOREO sunt fabricate din silicon hipoalergenic neporos, care asigură o igienizare înaltă. Cele peste 8 mii de impulsuri sonice pe minut și designul unic sunt garanția unei curățări profunde și delicate. Cu fiecare utilizare, fața ta va fi mai curată, mai netedă și mai radioasă.

Poți alege dintr-o gamă largă de produse. Versiunea de bază FOREO LUNA este completată de FOREO LUNA 2, cu efect anti-îmbătrânire, de compacta FOREO LUNA mini 2 sau de versiunea LUNA play, cea mai mică, pentru călătorii. Populară este și periuța de dinți FOREO ISSA, ca și accesoriul FOREO IRIS, pentru zona din jurul ochilor.

Produsele FOREO sunt adecvate pentru diferite tipuri de piele și sunt disponibile în multe culori, precum și în variante jucăușe. Alege-l și tu pe al tău!