Treci la conținutul principal

FOREO UFO range

UFO & UFO mini MASCĂ INTELIGENTĂ

Transformați și perfectați tenul și rutina dvs. zilnică de îngrijire, cu UFO. Primul dispozitiv inteligent pentru aplicarea măștii a fost creat pentru a scurta cele 20 de minute de acțiune ale unei măști textile obișnuite la 90 de secunde euforice. Totul datorită unui mod mai bun și mai rapid de a obține un ten perfect. Alegeți-vă masca UFO preferată și activați-i esențele, folosind dispozitivul UFO, pentru a profita de acestea la maxim!

Cumpără

întregul text ascundeți textul

UFO 2 & UFO mini 2 MASCĂ INTELIGENTĂ

Gama UFO 2 oferă un spectru complet de culori pentru terapia luminoasă, pulsuri sonice precise și cea mai recentă tehnologie inteligentă, împreună cu o aplicație mobilă îmbunătățită, cu funcții pentru terapie termică și crioterapie. Scopul noutății este ca dvs. să vă păstrați tenul neobișnuit de frumos și de-a lungul anilor și al deceniilor următoare. Bucurați-vă de senzația de piele intens hrănită în doar 90 de secunde, cu ajutorul uneia dintre cele 13 măști UFO.

Cumpără

întregul text ascundeți textul

MASCĂ DE ZI ȘI DE NOAPTE

Masca de zi Make My Day este compatibilă cu UFO și UFO mini și conține acid hialuronic și alge roșii, care hidratează tenul în profunzime, îl protejează împotriva poluării și îi conferă strălucire. Masca de noapte Call It A Night conține ginseng și ulei de măsline, datorită cărora hrănește, revitalizează și regenerează tenul în timp ce dormiți.

 

Cumpără

întregul text ascundeți textul

LINIA DE MĂȘTI ADVANCED MASK

Dezvăluiți frumusețea tenului dvs., cu setul de măști FOREO Advanced Mask. Această colecție diversă rezolvă orice problemă, cu ingrediente precum extractul de perle cu efect de iluminare, colagenul cu efect de întinerire sau cărbunele cu un uimitor efect de curățare. Descoperiți 5 măști super-concentrate, care pot fi utilizate împreună cu aparatul dvs. UFO sau UFO mini.

 

Cumpără

întregul text ascundeți textul