Treci la conținutul principal

Descoperiți cea mai convenabilă perie FOREO Luna pentru tipul de ten și stilul dvs. de viață.

FOREO LUNA 3 PENTRU UN MINUNAT EFECT DE REÎNTINERIRE

 
LUNA 3 este cel mai prietenos aparat electric din lumea frumuseții. Se mândrește cu peri mai lungi și mai moi ca oricând și ajunge în locuri greu accesibile. Funcția masajului facial pentru fermitate relaxează mușchii, favorizând circulația sângelui și fluxul de oxigen. Contribuie astfel la menținerea durabilă a unui aspect tineresc.
 

CUMPĂRAȚI

întregul text ascundeți textul

FOREO LUNA 2 PENTRU ÎNGRIJIRE EXTRA EFICIENTĂ

 
  Indiferent dacă aveți tenul sensibil, gras, normal sau mixt, LUNA 2 vă este utilă. Pe lângă o exfoliere și o iluminare delicată, această perie de curățare oferă și un masaj de întinerire, cu efecte de fermitate și de lifting pentru contururile tenului dvs.
 

CUMPĂRAȚI

întregul text ascundeți textul

FOREO LUNA mini 2 PENTRU REDAREA LUMINOZITĂȚII NATURALE

 
   Dacă sunteți începătoare sau doriți doar să vă îmbunătățiți rutina de îngrijire actuală, acest model simpatic este cea mai bună alegere. Are în total 3 zone de curățare și oferă tuturor tipurilor de ten o curățare minuțioasă, cu efect de iluminare vizibil.
 

CUMPĂRAȚI

întregul text ascundeți textul

FOREO LUNA 2 Professional - SALONUL DVS. PERSONAL DE FRUMUSEȚE

  
   LUNA 2 Professional este concepută pentru amplificarea efectelor produselor cosmetice și pentru a vă oferi o experiență similară unui tratament la salonul de înfrumusețare. Peria are o zonă de curățare mai mare, care oferă un masaj de întinerire, pentru efecte de fermitate și de lifting.
 

CUMPĂRAȚI

întregul text ascundeți textul

FOREO LUNA go PENTRU A FI FRUMOASĂ ȘI ÎN CĂLĂTORII

  
  LUNA go se adaptează fără probleme unui stil de viață dinamic, fiind ideală pentru călătorii frecvente. Acest dispozitiv portabil și compact îndepărtează rapid și fără efort impuritățile și machiajul, lăsând tenul mai ferm și mai suplu.
 

CUMPĂRAȚI

întregul text ascundeți textul

FOREO LUNA play plus - PĂȘIȚI ÎN LUMEA FOREO

 
    LUNA play plus este un model de inițiere din gamă, accesibil ca preț și un cadou ideal pentru aproape oricine. Indiferent de tipul tenului dvs., această perie îl curăță, îl înmoaie și îl pregătește perfect pentru îngrijirea ulterioară, totul într-un singur minut.
 

CUMPĂRAȚI

întregul text ascundeți textul