Fond de ten compact

Cele mai vândute

Doriți să vă puteți controla și ajusta machiajul, oricând în timpul zilei? Optați pentru un fond de ten compact, deosebit de practic în călătorii. Ocupă foarte puțin loc, în schimb oferă o mulțime de avantaje.

Fond de ten compact, pentru toate tipurile de ten

Nu uitați să luați în geantă un fond de ten compact practic, indiferent de tipul tenului dumneavoastră. Fondul de ten pentru ten gras nu conține uleiuri, dar tenul uscat va aprecia o textură mai cremoasă. Dacă aveți tenul sensibil, optați pentru o pudră minerală compactă.

Avantajele principale ale unui fond de ten compact

  • Acoperă imperfecțiunile
  • Este potrivit și pentru un machiaj de seară
  • Practic în călătorii
  • Un fond de ten pudră îndeplinește inclusiv atributele pudrei

Aplicarea unui fond de ten compact

Oferta noastră conține diverse tipuri de fond de ten compact, în funcție de care veți alege modul de aplicare cel mai comod. Pentru o aplicare ușoară și rapidă, alegeți o pensulă pentru machiaj. Un fond de ten stick se aplică direct pe față și se estompează cu buretele.

Sfatul nostru: Alegeți un fond de ten compact practic, pentru pus în geantă. Vă salvează în cazul unor ajustări în timpul zilei sau dacă dormiți la o prietenă, unde nu aveți cosmetice proprii. Pentru machierea obișnuită, puteți alege alte tipuri de fond de ten de calitate, de la branduri populare ca Estée Lauder, Max Factor sau Dermacol.