Eveline Cosmetics

Despre brandul Eveline Cosmetics

Tradiție și ani de experiență, o paletă largă de produse și capacitatea de a reacționa rapid la noile tendințe. Acesta este brandul Eveline Cosmetics, cel mai mare producător și exportator polonez de produse cosmetice. Pune accentul pe inovație și utilizează noile tehnologii și descoperiri ale cosmetologiei mondiale, rămânând totodată fidel principiilor verificate. Având și atuurile unei eficiențe garantate și ale unui raport calitate/preț echilibrat, cosmeticele Eveline Cosmetics au câștigat încrederea oamenilor din peste 70 de țări, de pe 6 continente.

 

Firma de cosmetice Eveline Cosmetics a apărut în anul 1983 în Polonia. Un an mai târziu, au pus în vânzare primele cosmetice decorative – rimeluri și rujuri. În 2000, portofoliul a fost extins cu game pentru îngrijirea pielii, a corpului și a unghiilor. De la înființare, echipa Eveline Cosmetics încearcă să răspundă cât mai precis așteptărilor mereu în schimbare ale clienților. Consideră că alegerea unor cosmetice eficiente stă la baza îngrijirii adecvate a tenului și a pielii, cu accent pe frumusețea naturală. De aceea, în dezvoltarea produselor noi, Eveline Cosmetics urmărește satisfacerea nevoilor oamenilor de diverse vârste și din întreaga lume.

Datorită spiritului inovator, al calității și al profesionalității, brandul Eveline Cosmetics s-a extins în peste 70 de țări și, în toate, a descoperit secretele frumuseții naturale. Alăturați-vă și dvs. aventurilor sale cosmetice și încercați bestseller-uri, precum serul corporal Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D, care reduce grăsimea subcutanată, sau fondul de ten lichid cu acid hialuronic, Eveline Cosmetics Wonder Match. Foarte populare sunt și paleta cu farduri de ochi Eveline Cosmetics Ruby Glamour, baza de machiaj Eveline Cosmetics Unicorn Magic Drops sau paleta Eveline Cosmetics Angel Dream. Merită menționată și crema anticelulită Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D.

întregul text ascundeți textul

Filtru
Interval de prețuri

la

Colecție
Vezi mai multe
Pentru cine?
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   54
  •   22
  •   4
  •   2
  •   3
Cele mai vândute