Treci la conținutul principal

Eveline Cosmetics

Despre brandul Eveline Cosmetics

O tradiție și o experiență îndelungată, o gamă largă de produse și capacitatea de a răspunde rapid la noile tendințe – așa se prezintă brandul de produse cosmetice Eveline Cosmetics. Brandul oferă un portofoliu larg de produse pentru îngrijirea tenului și a corpului și produse cosmetice decorative. Eveline Cosmetics se distinge prin inovație, calitatea produselor și profesionalism.

 

Brandul Eveline Cosmetics a fost fondat în 1983. Încă de la înființare, echipa Eveline Cosmetics s-a străduit să răspundă cât mai flexibil la așteptările în continuă schimbare ale clienților. Se bazează pe ideea că cheia pentru îngrijirea corectă a tenului și a corpului, și pentru a spori frumusețea naturală, este alegerea produselor cosmetice potrivite și eficiente. Atunci când dezvoltă noi produse, echipa Eveline Cosmetics ține cont de nevoile diferite ale clienților săi, motiv pentru care portofoliul de produse a fost extins pentru a include gama vegană Beauty&Glow.

Alăturați-vă acestei aventuri cosmetice și încercați make-up-ul lichid Eveline Cosmetics Wonder Match cu acid hialuronic sau mascara Eveline Cosmetics Variété Lashes Show pentru alungire, curbare și volum. În călătoria spre silueta dvs. de vis, veți aprecia serul de corp pentru reducerea grăsimii subcutanate Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Scalpel. Hidratare și hrănire intensă îi va oferi tenului și corpului dvs. loțiunea de corp hrănitoare Eveline Cosmetics Botanic Expert.

întregul text ascundeți textul