Estée Lauder Double Wear Cushion BB

crema BB compact SPF 50

Estée Lauder Double Wear Cushion BB crema BB compact SPF 50
Estée Lauder Double Wear Cushion BB crema BB compact SPF 50
Estée Lauder Double Wear Cushion BB crema BB compact SPF 50
culoare 1C1 Cool Bone 12 g
186RON

Cod: EST05294 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.03.2019
Ridicare personală
luni 25.03.2019
Estée Lauder Double Wear Cushion BB
culoare 1C1 Cool Bone 12 g | 186RON

Descriere cosmetice Estée Lauder Double Wear Cushion BB

Crema BB Estée Lauder Double Wear Cushion SPF 50 protejează pielea față de razele solare dăunătoare, dându-i un aspect natural timp de 8 ore.

Caracteristici:

  • uniformizează nuanța tenului și îi asigură hidratarea necesară
  • pielea este netedă și fără imperfecțiuni
  • reduce vizibilitatea porilor, a liniilor fine și a ridurilor
  • formula ușoară determină o aderare perfectă pe piele
  • conferă tenului un aspect mat, atât vizual, cât și tactil

Compoziție:

  • SPF 50 – oferă protecție împotriva razelor UV
  • nu conține ingrediente uleioase

Caracteristici

După tipul de problemă al pielii
brightener și vitalitate
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Vârsta
pentru toate varstele

Despre brand Estée Lauder

Parfumurile Estée Lauder | Cosmeticele Estée Lauder - Acest brand de renume mondial poartă numele fondatoarei sale, americanca Estée Lauder (născută Josephine Esther Mentzer). Este interesant faptul că Estée a început cu doar patru produse (Crème Pack, Cleansing Oil, Super-Rich All Purpose Crème şi Skin Lotion), pe care le oferea în hotelurile şi în saloanele de frumuseţe din New York.
Filozofia companiei este simplă - fiecare femeie poate arăta foarte bine. Estée a instituit însă şi principiul că este orice clientă trebuie educată, nu numai în ceea ce priveşte cât de frumoase pot deveni, ci şi cum să-şi menţină frumuseţea. Din acest motiv, Estée s-a ocupat intens cu formarea şi cu educarea cosmeticienelor. În puţin timp, mica ei firmă a devenit un concern mondial, ale cărui produse sunt acum disponibile în peste o sută de ţări.
Parfumurile, rimelul, fardurile şi celelalte produse Estée Lauder conţin un număr de ingrediente unice şi de lux (cristale, rubine, safire şi alte pietre preţioase, aur coloidal etc.). Estée Lauder a fost prima care a descoperit efectele glucozaminei (îndepărtează celulele moarte ale pielii) şi se poate mândri cu numeroase brevete.
Nu este deci de mirare că produsele Estée Lauder sunt folosite de numeroase celebrităţi - Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow sau Karen Graham. De un imens succes s-a bucurat în special serul regenerator Advanced Repair, care, în 2007, a câştigat premiul Allure Best of Beauty şi este produsul cel mai bine vândut al companiei. O menţiune specială merită, de asemenea, Youth Dew (combinaţie de ulei şi parfum) sau tonicul exclusiv pentru ten, Re-Nutriv Creme.
Brand-ul Estée Lauder îi atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc să se răsfeţe în fiecare zi, îşi doresc un aspect tineresc şi atrăgător şi caută o cosmetică decorativă excepţională, destinată celor mai exigenţi consumatori.