Escentric Molecules Molecule 02 Eau de Toilette unisex

5×
Escentric Molecules Molecule 02 Eau de Toilette unisex
Escentric Molecules Molecule 02 Eau de Toilette unisex
Promoție
Livrare gratuită
Economisiți
559RON

Economisiți 36%
100 ml
355RON

355RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ECN0051 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 09.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 08.03.2021

Descriere parfum Escentric Molecules Molecule 02
Compoziție

Nu mai agreați parfumurile clasice, mai ales că există riscul de a întâlni zilnic câteva persoane parfumate la fel? Parfumurile originale, de nișă, sunt o soluție excelentă pentru toți cei care încearcă bucuroși lucruri noi. Apa de toaletă unisex Escentric Molecules Molecule 02 vă farmecă datorită tonurilor sale orientale, care aduc puțină picanterie în viața de fiecare zi.

  • un parfum unisex, pentru bărbați și femei
  • pentru oricine iubește originalitatea
  • se distinge prin persistență

Ingrediente:
Molecule 02 vă învăluie cu o aromă catifelată, caldă, dulce și discretă. Caracteristica sa unică este ambroxanul, cea mai aromată componentă a ambrei, unul dintre cele mai vechi ingrediente întâlnite în arta parfumeriei.

Povestea parfumului
Molecule 02 este un parfum de ambroxan, pentru femei și bărbați, de la brandul german de parfumuri de nișă Escentric Molecules. Brandul a fost fondat în anul 2006 de parfumierul Geza Schoen, care s-a hotărât să arunce o provocare modului în care sunt create parfumurile în momentul actual.

Compoziție

Compozitie
ambroxan
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Escentric Molecules

Parfumurile Escentric Molecules au fost lansate în anul 2006 și au devenit de la o zi la alta un fenomen mondial absolut. Succesul acestora rezidă în compoziția absolut unică, adesea construită pe baza unui singur ingredient. Tocmai acest minimalism face ca parfumurile Escentric Molecule să fie atât de neobișnuite.

Escentric Molecules celebrează parfumeria ca pe o artă a chimiei. Molecula de aromă Iso E Super, ingredient cheie în aceste parfumuri de nișă, a fost creată în laborator în anul 1973.

A fost însă neglijată de industria parfumurilor, până când a fost pentru prima dată izolată complet de parfumierul berlinez Geza Schoen. Acesta a creat 2 parfumuri - Escentric Molecules Molecule 01 și Escentric Molecules Molecule 02 - legate între ele tocmai de acest ingredient special.

Parfumurile Escentric Molecules sunt persistente și au fost create pentru toți cei în căutarea unor produse extravagante și originale. Aroma lor inedită creează pe fiecare piele o poveste parfumată irepetabilă.

Rating Escentric Molecules Molecule 025