Esantion parfumuri

Cele mai vândute

Descoperiți un nou parfum preferat pentru un nou anotimp - sau pentru următorii ani. Comandați mici eșantioane de parfum și alegeți-l pe cel mai bun dintre toate!

De ce să comandați eșantioane de parfum:

  • Datorită acestui mini parfum, veți putea testa în liniște și veți decide dacă luați o mărime standard.
  • Mirosiți parfumul în confortul de acasă, fără alte influențe ambientale. Lăsați aroma să se dezvolte și descoperiți cum miroase la câteva ore de la aplicare și cât timp persistă.
  • Veți aprecia eșantionul și în călătoriile cu avionul. Nu ocupă spațiu aproape deloc, putând fi folosit și ca mini parfum de poșetă pentru a vă reîmprospăta parfumul, în orice moment al zilei.

Nasul nostru este capabil să distingă cam 3 parfumuri consecutiv. Când încercați parfumurile în parfumerie, aromele individuale se vor „amesteca” curând. Comandați mai multe mini parfumuri și încercați-le, unul câte unul – de exemplu, unul în fiecare zi.

La Notino nu găsiți mostre clasice de parfumuri, ci mini parfumuri cu atomizor, în flacoane frumoase, disponibile și în seturi luxos ambalate. Alegeți dintr-o selecție de eșantioane de parfumuri, de la branduri de renume mondial, dar și de la ineditele branduri de nișă.