Elizabeth ArdenFlawless Finish Sponge-On Cream Makeup make-up compact

2×
Elizabeth Arden Flawless Finish Sponge-On Cream Makeup make-up compact
Elizabeth Arden Flawless Finish Sponge-On Cream Makeup make-up compact
Economisiți
192RON

Economisiți 39%
culoare 50 Softly Beige 23 g
117RON

4 de buc. în stoc | 508,70RON / 100 g, incl. TVA | Cod: ELA0322
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 26.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine marți 25.01.2022

Visați la un ten frumos, fără imperfecțiuni? Fondul de ten compact Elizabeth Arden Flawless Finish Sponge-On vă asigură un look fără cusur, în câteva secunde. Minimizează optic liniile fine, ridurile și porii și se simte foarte plăcut pe față.

Formula hidratantă a fondului de ten oferă o acoperire între medie și maximă, care persistă întreaga zi. Ambalajul luxos, auriu, cu un design „cu două etaje“ face referire la New York și la faimosul 5th Avenue. Datorită ambalajului său compact, acest fond de ten vă poate acompania zilnic, în călătorii și nu numai.

Caracteristici:

  • acoperă imperfecțiunile tenului și îi uniformizează culoarea
  • asigură tenului un aspect impecabil
  • rezistă perfect 12 ore
  • tenul devine catifelat și neted
  • este fin și plăcut pe față
  • în ambalaj de lux

Ingrediente:

  • pudră de diamante - reflectă lumina și iluminează tenul
  • microsfere fine - controlează vizibilitatea imperfecțiunilor tenului

Aplicare:
Folosiți aplicatorul inclus în pachet. Fondul de ten se aplică uniform, cu buretele uscat, pentru camuflarea imperfecțiunilor. Pentru a obține o suprafață mai netedă, umeziți ușor buretele.

Caracteristici

Consistență
compact
Tipul de ten
ten normal, ten uscat
După tipul de acoperire
Medie, Ridicată
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Nuanță fond de ten
medium

Parfumurile Elizabeth Arden | Cosmetica Elizabeth Arden – dreptul la frumuseţe. Brand-ul american de parfumuri şi cosmetice Elizabeth Arden a fost fondat în 1910 de femeia de afaceri canadiano-americană Florence Nightingale Graham, care i-a dat numele folosit de ea însăşi în comerţ.
Elizabeth Arden, femeie de afaceri, consultant în domeniul frumuseţii şi militantă pentru drepturile femeilor, este şi astăzi o sursă de inspiraţie pentru femeile din întreaga lume. Povestea ilustră a brandului a început cu deschiderea primului său salon pe Fifth Avenue din New York, într-un moment în care femeile nu doar că activau foarte rar în afaceri, dar de obicei nici măcar nu foloseau machiaj. În timpul celui de-al doilea război mondial a dezvoltat produse cosmetice pentru femeile care serveau în armată şi, în 1946, a devenit una dintre primele femei care au apărut pe coperta revistei Time.
Elizabeth Arden a fost printre primii care au aplicat inovaţia ştiinţifică în industria cosmeticii, devenind celebră şi datorită abordării sale holistice a frumuseţii. Încă din anii ´20, a sfătuit femeile să-şi hidrateze pielea, să evite expunerea excesivă la soare şi să practice yoga în fiecare zi. Elizabeth, care a trăit mai bine de 80 de ani şi a murit în New York în anul 1966, a fost pur şi simplu o femeie cu adevărat excepţională, care a transpus multe dintre calităţile sale unice în marca sa de renume mondial.
Elizabeth Arden era convinsă că frumuseţea nu constă în straturile de machiaj, ci într-o combinaţie inteligentă între ştiinţă şi natură. De aceea, produsele cosmetice ale acestei mărci se străduiesc să fie benefice pentru piele, nu să o camufleze. Marca Elizabeth Arden a contribuit la industria cosmetică, prezentând o serie de inovaţii fundamentale, printre care se numără, de exemplu fardurile pentru ochi sau produsele cosmetice gata ambalate în trusa de călătorie.
Produsele pentru îngrijirea pielii şi a corpului, paleta largă de cosmetice decorative şi de parfumuri a mărcii Elizabeth Arden conţin şi în ziua de azi neobositul, inovatorul spirit al fondatoarei, care şi-a dedicat toată viaţa calităţii. Nu degeaba printre numele sonore ale vedetelor care au colaborat cu brandul Elizabeth Arden se numără Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe şi Marlene Dietrich.
Printre cele mai cunoscute produse Elizabeth Arden se numără, de exemplu, Eight Hour Cream (crema de opt ore), care protejează şi vindecă pielea uscată, crăpată şi iritată sau parfumul 5th Avenue, pentru femeile caracterizate printr-un stil rafinat, inteligenţă, eleganţă şi succes.
Brand-ul Elizabeth Arden face în fiecare zi femeile din întreaga lume mai frumoase şi mai încrezătoare, prin diversitatea largă a produselor cosmetice, care garantează nu numai cea mai bună calitate, dar şi un spirit unic.
„Fiecare femeie are dreptul să fie frumoasă“. (Elizabeth Arden)