Ecodenta Extra

pasta de dinti cu efect triplu

Ecodenta Extra pasta de dinti cu efect triplu
100 ml
22RON

Cod: ECD0002 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

buc.
Coletăria
marți 21.05.2019
Ridicare personală
miercuri 22.05.2019
Ecodenta Extra
100 ml | 22RON

Descriere cosmetice Ecodenta Extra

Pasta de dinți pentru dinți sensibili Ecodenta Extra garantează savurarea băuturilor reci sau calde fără disconfort. Sensibilitatea dinților nu va mai fi o problemă.

Caracteristici:

  • întărește smalțul dentar
  • protejează împotriva cariilor și a plăcii dentobacteriene
  • menține respirația proaspătă
  • mineralizează smalțul dentar

Cum se utilizează:
Se utilizează după cum este necesar. Se finalizează curățarea prin folosirea aței sau a periei interdentare.

Despre brand Ecodenta

Pastele de dinți oferite de brandul Ecodenta sunt rezultatul corelării între știința modernă și natură. Sunt fabricate din ingrediente naturale, sănătoase și ecologice. Pastele nu conțin ingrediente spumante sau abrazive, peroxid, SLS sau parabeni.

Produsele Ecodenta au fost create în colaborare cu Universitatea de Științe Medicale din Lituania și sunt testate de către stomatologi. Produsele sunt îmbogățite cu ingrediente active din plante selectate, care elimină rapid și ușor problemele dinților sau ale gingiilor. Conțin, de asemenea, kalident, o sursă naturală de calciu, care vindecă fisurile și defectele de la suprafața dinților, previne apariția cariilor dentare și are un efect dezinfectant natural.

Pastele conțin și ingredientul activ teavigo, existent în ceaiul verde, cu efecte dovedite științific. Teavigo are efect antibacterian, protejează dinții de tartru și păstrează cavitatea bucală proaspătă, un timp îndelungat. Protejați-vă dinții printr-o curățare regulată, folosind o pastă de dinți de calitate!