Ducray Anaphase + Șampon pentru fortificare și revitalizare impotriva caderii parului

6×
Ducray Anaphase + Șampon pentru fortificare și revitalizare impotriva caderii parului
Ducray Anaphase + Șampon pentru fortificare și revitalizare impotriva caderii parului
200 ml
58RON

29RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: DUR1605 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 04.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 03.03.2021

Descrierea produsului Ducray Anaphase +
Caracteristici

Indiferent din ce motiv vă cade părul, este important să-i oferiți o îngrijire adecvată. Un exemplu este șamponul fortifiant și revitalizant anticădere Ducray Anaphase+. Reprezintă o completare eficientă a produselor de îngrijire contra căderii părului, cum ar fi suplimentele alimentare sau soluțiile.

Caracteristici:

  • o completare a produselor de îngrijire contra căderii părului
  • conferă volum părului
  • este foarte bine tolerat
  • se folosește după cum este cazul

Rezultatele testului:

→ Studiile clinice au testat 41 de persoane timp de 3 luni.

  • 90 % dintre participanți au confirmat stimularea creșterii părului

→ Alte studii clinice au investigat efectele șamponului la 42 de persoane, timp de 6 săptămâni.

  • 88 % dintre participanți au fost mulțumiți de reducerea căderii părului

Aplicare:
Aplicați pe părul umed, masați și clătiți. Repetați aplicarea, lăsând să acționeze 2-3 minute. Apoi folosiți un preparat anticăderea părului, la alegere. În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă din abundență.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
regenerare
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
păr degradat, Îngrijire păr subțiat și căderea părului

Despre brand Ducray

Cosmeticele Ducray | Un brand cu tradiție, fondat de fiul dermatologului Albert Ducray, în anii '30 ai secolului al XX-lea. În acea perioadă, femeile, mai ales, se plângeau de săpunul care se dizolva greu în timpul spălării părului, rezultând un păr mat și încâlcit. De aceea, invenția șamponului lichid cu utilizare imediată, indicat pentru diverse tipuri de păr, a reprezentat de-a dreptul o revelație, găsind în curând un număr mare de clienți.

Ducray este un brand francez de produse dermatocosmetice, care nu lipsește din oferta niciunei farmacii care se respectă. Oferă asistență în aproape toate problemele legate de scalp și de păr, inclusiv pierderea părului la bărbați și problemele femeilor după naștere, după intervenții chirurgicale sau aflate la menopauză. Un segment semnificativ îl reprezintă șampoanele anti-mătreață, pentru păr gras sau uscat.

Brandul Ducray și-a extins, de-a lungul timpului, asortimentul, cu gama de produse Keracnyl, pentru îngrijirea pielii tinere și problematice. Iar, începând cu anul 1985, cremele, loțiunile și gelurile din gama Ictyane au grijă de pielea extrem de uscată și deshidratată. Textura lor plăcută și suplă, cu un parfum floral luminos, este considerată un cult. Aveți la dispoziție produse de îngrijire pentru față și pentru corp, inclusiv neparfumate, pentru pielea sensibilă. Pielea sensibilă a bărbaților se poate irita la bărbierit. Evitați iritațiile și răsfățați-vă cu produsele din gama Ducray destinate doar bărbaților.

Dacă aveți probleme cu hiperpigmentarea (pete de pigmentare), produsele Melascreen sunt destinate special pentru dvs. Prevenirea eficientă a recurenței este posibilă datorită protecției solare maxime SPF 50+, în combinație cu moleculele care blochează formarea excesivă a pigmentului.

Cooperarea strânsă cu dermatologii și farmaciștii de la Centrul Pierre Fabre pentru cercetări dermatologice și cosmetice reflectă atât cerințele actuale de îngrijire a pielii, cât și criteriile stricte în alegerea ingredientelor active și în crearea texturilor produselor finale. Standardele ridicate, eficiența maximă și calitatea constantă sunt caracteristice tuturor produselor. Produsele sunt foarte îndrăgite și ușor de aplicat. Brandul Ducray este disponibil în peste 60 de țări. Încercați-le și dumneavoastră pe cont propriu și veți vedea de ce sunt atât de populare.

Rating Ducray Anaphase +6