Dr. FeelgoodBIO and RAW unt de shea

1×
Dr. Feelgood BIO and RAW unt de shea
Dr. Feelgood BIO and RAW unt de shea
33RON
120 ml
În stoc | 27,50RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: DRF0623
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 10.12.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Produsul Dr. Feelgood BIO and RAW îngrijește pielea de pe întregul corp, conferindu-i hidratarea necesară.

Caracteristici:

  • combate deshidratarea pielii
  • acțiune hrănitoare și emolientă
  • hidratează pielea în profunzime

Cum se utilizează:
Se masează în piele, până când produsul se absoarbe complet.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Substanțe active
unt de shea

Descoperiți forța naturii, ascunsă în produsele Dr. Feelgood! Produsele Dr. Feelgood conțin cele mai mari cantități de substanțe bioactive, de vitamine și de minerale, în forma lor naturală. Aceste substanțe naturale sunt capabile să penetreze cele mai profunde straturi ale pielii, producând efecte complexe. Sunt absorbite rapid, fără a da senzația de grăsime. Produsele Dr. Feelgood hidratează și înmoaie intens pielea, îi refac elasticitatea și contribuie la netezirea ridurilor.

Uleiurile marca Dr. Feelgood sunt potrivite pentru masarea întregului corp sau pot fi pentru uz intern. Uleiuri ingerabile sunt marcate pe etichetă ca fiind comestibile. Astfel, uleiurile naturale Dr. Feelgood pot face parte din meniul dumneavoastră sau se pot lua separat, cu lingura. Aceste substanțe naturale previn o serie de boli, reprezentând o parte importantă a unui stil de viață sănătos.

Brandul Dr. Feelgood pune accent pe calitatea produselor sale. Toate uleiurile simple sunt realizate din fructele unei singure plante, prin presare la rece, pentru a stoca în uleiuri toate substanțele importante. Îngrijiți-vă frumusețea, atât pe dinafară, cât și pe dinăuntru, cu produsele Dr. Feelgood!