Dr. Feelgood BIO and RAW ulei de jojoba pentru toate tipurile de ten, inclusiv piele sensibila

5×
Dr. Feelgood BIO and RAW ulei de jojoba pentru toate tipurile de ten, inclusiv piele sensibila
Dr. Feelgood BIO and RAW ulei de jojoba pentru toate tipurile de ten, inclusiv piele sensibila
100 ml

Cod: DRF0596 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Dr. Feelgood BIO and RAW
Caracteristici

Uleiul de jojoba este, pe bună dreptate, denumit aur indian. Triburile indiene îl folosesc de secole, iar dvs. vă puteți bucura astăzi de puterile sale, datorită brandului Dr. Feelgood.

Caracteristici:

  • regenerează toate tipurile de ten, inclusiv pe cel sensibil sau acneic
  • protejează față de radiațiile solare, având un factor de protecție UV 4
  • se folosește și la netezirea micilor cicatrici, a vergeturilor sau a rănilor superficiale ale pielii

Ingrediente:

  • 100 % ulei de jojoba – presat la rece

Aplicare:
Aplicați și întindeți pe piele, după cum este necesar. Puteți folosi uleiul în locul loțiunii sau al cremei de față. Mai poate fi folosit la împachetări sau ca ulei de masaj.

Caracteristici

Consistență
ulei
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipul de ulei
alte uleiuri vegetale
Efect
nutriție

Despre brand Dr. Feelgood

Descoperiți forța naturii, ascunsă în produsele Dr. Feelgood! Produsele Dr. Feelgood conțin cele mai mari cantități de substanțe bioactive, de vitamine și de minerale, în forma lor naturală. Aceste substanțe naturale sunt capabile să penetreze cele mai profunde straturi ale pielii, producând efecte complexe. Sunt absorbite rapid, fără a da senzația de grăsime. Produsele Dr. Feelgood hidratează și înmoaie intens pielea, îi refac elasticitatea și contribuie la netezirea ridurilor.

Uleiurile marca Dr. Feelgood sunt potrivite pentru masarea întregului corp sau pot fi pentru uz intern. Uleiuri ingerabile sunt marcate pe etichetă ca fiind comestibile. Astfel, uleiurile naturale Dr. Feelgood pot face parte din meniul dumneavoastră sau se pot lua separat, cu lingura. Aceste substanțe naturale previn o serie de boli, reprezentând o parte importantă a unui stil de viață sănătos.

Brandul Dr. Feelgood pune accent pe calitatea produselor sale. Toate uleiurile simple sunt realizate din fructele unei singure plante, prin presare la rece, pentru a stoca în uleiuri toate substanțele importante. Îngrijiți-vă frumusețea, atât pe dinafară, cât și pe dinăuntru, cu produsele Dr. Feelgood!

Rating Dr. Feelgood BIO and RAW5