DoveInvisible Dry spray anti-perspirant 48 de ore

4×
Dove Invisible Dry spray anti-perspirant 48 de ore
Dove Invisible Dry spray anti-perspirant 48 de ore
150 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: DOV1524

Vă place îmbrăcămintea strălucitoare și colorată, dar vă temeți că antiperspirantul ar putea lăsa urme albe pe haine? Este dovedit că spray-ul antiperspirant, 48h Dove Invisible Dry, lasă pete albe pe sute de culori, așa că puteți purta fără grijă haine de orice culoare.

Antiperspirantul oferă 48 de ore de protecție împotriva transpirației, ajută la regenerarea pielii delicate a axilei iritate după ras și, totodată, o hidratează. Tricourile, rochiile și cămășile transpirate devin de domeniul trecutului.

Caracteristici:

  • oferă o protecție de până la 48 de ore, împotriva transpirației
  • nu lasă pete albe pe sute de culori
  • hidratează și hrănește pielea axilei
  • ajută la regenerarea pielii delicate a axilei
  • ajută la atenuarea iritației pielii
  • păstrează axilele uscate

Ingrediente:

  • conține ¼ cremă hidratantă – asigură ca pielea de sub braț să rămână delicată și catifelată
  • fără alcool

Aplicare:
Pulverizați antiperspirantul pe axilele uscate și curate.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Brandul Dove aduce pe piață produse de calitate pentru îngrijirea corpului, care asigură pielii revitalizarea și hidratarea perfectă. Primul produs Dove a apărut pe piața americană încă din 1957. Calupul de săpun cremos, care conținea pe sfert cremă hidratantă, a însemnat o adevărată revoluție în îngrijirea pielii și a oferit o alternativă unică pentru săpunurile obișnuite, care usucă pielea.

Produsele Dove, care cuprind deodorante, antiperspirante, săpunuri, produse pentru igiena intimă, duș și baie și produse de îngrijire a corpului, sunt vândute acum în peste 75 de țări din întreaga lume. Brandul utilizează multe tehnologii inovatoare brevetate.

Dove își îndeplinește și astăzi misiunea de a hrăni și de a hidra pielea. În plus, brandul consideră că misiunea sa este nu numai de a veni cu produse de calitate, pentru îngrijirea perfectă a părului și a corpului, ci și aceea de a ajuta toate femeile să își conștientizeze potențialul de frumusețe. Dove ar vrea ca fiecare femeie să se simtă mai atrăgătoare.