Diptyque Philosykos Eau de Parfum unisex

2×
Diptyque Philosykos Eau de Parfum unisex
Diptyque Philosykos Eau de Parfum unisex
75 ml

Cod: DIP0652 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Diptyque Philosykos
Compoziție

Apa de parfum unisex, care invocă amintirea unei veri grecești la Muntele Pelion, este Diptyque Philosykos. Este o odă a smochinului: prospețimea verde a frunzelor, densitatea lemnului alb. În această aromă, smochinul se dezvăluie diferit, ocupă locul din urma lemnului de cedru, potențat de tăria scoarței de copac, încălzită de soare.

  • aromatic - lemnos
  • atât pentru femei cât și pentru bărbați
  • pentru zi și pentru ocazii speciale

Compoziția parfumului
Parfumul se deschide cu note de smochin, care se îmbină perfect cu tonurile verzi. Baza aromei dezvăluie accente lemnoase, cedru și smochin.

Povestea parfumului
Inspirația parfumului are în spate o poveste olfactivă: pentru a ajunge la mare, trebuie să traversați o pădure naturală de smochini sălbatici. Soarele a încălzit pământul și vântul uscat a purtat parfumul copacilor și al fructelor în acest parfum aromatic - lemnos.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
smochin, frunze de smochin
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
cocos, tonuri verzi
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
smochin, tonuri lemnoase, cedru
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Am scris despre Diptyque Philosykos
Articole

Despre brand Diptyque

Brandul Diptyque, fondat în 1961 la Paris, se axează pe parfumuri și pe lumânări aromate de top. Este interesant faptul că fondatorii săi – Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet și Yves Couesland – activau, inițial, într-un domeniu cu totul diferit.

Primul era un renumit designer de interior, al doilea se ocupa de pictură și al treilea lucra ca regizor de teatru și designer de scenă. Entuziasmul a compensat, din fericire, lipsa de experiență, așa că au reușit. Prima lor creație, o apă de toaletă numită simplu „L'eau“ ( „apa“), a câștigat o popularitate extraordinară printre clienți. Au urmat și alte produse reușite - de exemplu „L'Autre“ sau multifuncționalul „Vinaigre de toilette“ (oțet de toaletă).

Astăzi, oferta Diptyque conține câteva zeci de produse, din care multe au fost dezvoltate în colaborare cu parfumieri de talie mondială, ca Fabrice Pellegrin, Serge Kalouguine, Olivier Pescheux și Olivia Giacobetti.

Parfumurile Diptyque sunt foarte originale, senzuale și îmbătătoare. Subliniază sex-appealul și vă conferă un sentiment de încredere. Lumânările de la Diptyque parfumează casa cu arome captivante. O mențiune specială merită și flacoanele elegante, decorate cu emblema firmei. Brandul Diptyque place mai ales celor care vor să atragă sexul opus, care adoră luxul și care doresc un interior plăcut parfumat.

Rating Diptyque Philosykos2