Dermacol Cover

fond de ten acoperire extremă SPF 30 - mini

Dermacol Cover fond de ten acoperire extremă SPF 30 - mini
Dermacol Cover fond de ten acoperire extremă SPF 30 - mini
Dermacol Cover fond de ten acoperire extremă SPF 30 - mini
culoare 207 4 g
12RON

Cod: DER2375 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
marți, 20.11.2018
ridicare personală
marți, 20.11.2018
Un cadou pentru tine
Doar această săptămână puteți obține 25% reducere la acest produs. Folosiți codul BF25RO. Mai multe informații găsiți aici. Nu se aplică la produsele aflate deja la reducere sau lichidare de stoc.
Dermacol Cover
culoare 207 4 g | 12RON

Descriere cosmetice Dermacol Cover

Fondul de ten unic Dermacol Make-up Cover acoperă perfect imperfecțiunile tenului. Formula sa, dezvoltată pentru uzul artiștilor în fond de ten profesioniști, acoperă imperfecțiunile tenului și-i conferă un aspect mat. Conținutul ridicat al pigmenților (50 %) și compoziția cremoasă asigură o acoperire extrem de bună.

Versiunea miniaturală Dermacol Make-up Cover este disponibilă exclusiv la Aoro. Astfel, ai posibilitatea să testezi nuanța corectă de fond de ten, înainte de a cumpăra produsul ambalat de dimensiuni normale.

Caracteristici:

  • acoperă extrem de bine imperfecțiunile pielii
  • protejează împotriva efectelor razelor solare
  • este potrivit și pentru fondul de ten profesionist
  • rezistent la apă
  • hipoalergenic

Caracteristici

Consistență
machiaj cremă

Despre brand Dermacol

Brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită.

Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei.

Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați.