Dermacol Accessories buretepentru machiaj

13×
Dermacol Accessories burete  pentru machiaj
Dermacol Accessories burete  pentru machiaj
burete pentru machiaj
28RON

28RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: DER2586 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Dermacol de minim 65 RON și primiți livrarea gratuită pentru întreaga comandă.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 03.03.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descrierea produsului Dermacol Accessories

Cum realizăm un ten uniform, ca de la make-up artist? Cu buretele pentru machiaj Dermacol Accessories, destinat aplicării fondului de ten lichid. Se ține confortabil în mână, are grijă ca fondul de ten să ajungă în toate pliurile feței și ne ajută să evităm petele și efectul de mască.

Caracteristici:

  • asigură o aplicare comodă și impecabilă a fondului de ten lichid
  • nu formează pete și nu creează efectul artificial de mască
  • economisește fondul de ten - puteți folosi mai puțin produs
  • are o textură plăcută, de spumă
  • conferă machiajului un aspect profesional
  • se ține confortabil în mână

Mod de utilizare:
Umeziți ușor buretele înainte de utilizare, pentru a-l înmuia și a preveni absorbția unei cantități prea mari de produs. Apoi, aplicați pe burete o cantitate mică de fond de ten și apăsați-l ușor din zona de sub ochi spre centrul feței și mai departe, peste marginea maxilarului, până la gât, pentru ca tranzițiile să devină invizibile.

După utilizare, buretele se spală în apă călduță cu săpun și se lasă să se usuce liber.

Am scris despre Dermacol Accessories
Articole

Despre brand Dermacol

Brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită.

Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei.

Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați.

Rating Dermacol Accessories13