Deodorante Unilever

Cele mai vândute

Deodorante Unilever: Rexona, Dove, Schmidt‘s, Axe

Uitați de mirosuri corporale neplăcute, de tricouri și de cămăși transpirate. Unilever vine cu o serie de branduri renumite, de deodorante și de antiperspirante, care vă protejează împotriva transpirației și a mirosurilor neplăcute. Rămâne doar să vă alegeți preferatul, care să corespundă exact ideilor și nevoilor dvs. Care va fi deodorantul dvs. Unilever?

Rexona

Aveți un stil de viață activ și faceți mult sport? O alegere excelentă pentru dvs. este Rexona, cel mai vândut brand de antiperspirante din lume. Se bazează pe tehnologia Motionsense™, care reacționează la fiecare mișcare a dvs. Practic, cu cât vă mișcați mai mult, cu atât Rexona lucrează mai intens.

Dove

Deodorantele și antiperspirantele Dove pentru femei sunt concepute pentru a proteja împotriva transpirației, fiind totodată delicate cu pielea axilei. De aceea, conțin ¼ cremă hidratantă, care are grijă de piele, lăsând-o fină și mătăsoasă.

Dove Men+Care

Ca și la varianta pentru femei, antiperspirantele și deodorantele Men+Care se axează nu doar pe protejarea, ci și pe îngrijirea pielii bărbaților. Conțin ¼ ingrediente hidratante, care oferă axilei o senzație de prospețime și de îngrijire, pentru întreaga zi.

Schmidt‘s

Funcționale, naturale și, în plus, 100% vegane. Deodorantele Schmidt‘s sunt concepute pe baza unei rețete delicate, din plante, care neutralizează mirosul de transpirație. Au o compoziție fără substanțe de origine animală, de care pielea dvs. se va îndrăgosti.

AXE

AXE este un lovebrand care a cucerit inimile multor băieți și bărbați. Și asta nu doar datorită parfumului intens, care înmoaie genunchii sexului opus, ci, mai ales, datorită protecției de 48 de ore împotriva transpirației și a mirosurilor neplăcute. Indiferent ce vă rezervă ziua, axila dvs. rămâne mereu uscată.