DoveOriginal deodorant spray antiperspirant 48 de ore

6×
Dove Original deodorant spray antiperspirant 48 de ore
Dove Original deodorant spray antiperspirant 48 de ore
150 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: DOV1525
Un cadou pentru tine
Vă oferim livrare gratuită la achiziția produselor din brandurile selectate.

Nimănui nu îi place senzația de umezeală și de transpirație și mirosul urât. Deodorantul spray antiperspirant 48h Dove Original vă va proteja garantat împotriva transpirației, timp de 48 de ore, va menține pielea de sub braț uscată și, în același timp, o va lăsa delicată și catifelată.

Parfumul delicat al antiperspirant-ului, tipic pentru brandul Dove, vă va conferi o senzație de curățenie și de prospețime, pe toată durata zilei.

Caracteristici:

  • oferă o protecție de până la 48 de ore împotriva transpirației
  • îngrijește pielea delicată de sub braț și o hidratează
  • asigură o senzație de curat și de prospețime durabilă
  • previne iritarea pielii sensibile de sub braț
  • parfumează axilele cu un parfum delicat

Ingrediente:

  • conține ¼ cremă hidratantă – asigură ca pielea de sub braț să rămână delicată și catifelată
  • fără alcool

Aplicare:
Pulverizați antiperspirantul pe pielea uscată de sub braț.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Brandul Dove aduce pe piață produse de calitate pentru îngrijirea corpului, care asigură pielii revitalizarea și hidratarea perfectă. Primul produs Dove a apărut pe piața americană încă din 1957. Calupul de săpun cremos, care conținea pe sfert cremă hidratantă, a însemnat o adevărată revoluție în îngrijirea pielii și a oferit o alternativă unică pentru săpunurile obișnuite, care usucă pielea.

Produsele Dove, care cuprind deodorante, antiperspirante, săpunuri, produse pentru igiena intimă, duș și baie și produse de îngrijire a corpului, sunt vândute acum în peste 75 de țări din întreaga lume. Brandul utilizează multe tehnologii inovatoare brevetate.

Dove își îndeplinește și astăzi misiunea de a hrăni și de a hidra pielea. În plus, brandul consideră că misiunea sa este nu numai de a veni cu produse de calitate, pentru îngrijirea perfectă a părului și a corpului, ci și aceea de a ajuta toate femeile să își conștientizeze potențialul de frumusețe. Dove ar vrea ca fiecare femeie să se simtă mai atrăgătoare.