Delia Cosmetics Cameleo Vopsea crema profesionala pentru sprancene fără amoniac

16×
Delia Cosmetics Cameleo Vopsea crema profesionala pentru sprancene fără amoniac
Delia Cosmetics Cameleo Vopsea crema profesionala pentru sprancene fără amoniac
culoare 1.0 Black 15 ml
15RON

100,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: DLC3367 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 06.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 05.08.2021

Descriere Delia Cosmetics Cameleo
Caracteristici

Evidențiați-vă instant sprâncenele cu vopseaua specială Delia Cosmetics Cameleo Eyebrow Tint Cream! Produsul nuanțează imediat sprâncenele, le definește și oferă o rezistență de lungă durată, până la 14 zile. Cantitatea este suficientă pentru 15 utilizări.

Caracteristici:

  • vopsește sprâncenele
  • rezistență de până la 14 zile
  • conturează și evidențiază sprâncenele
  • cantitate pentru 15 utilizări

Ingrediente:

  • fără amoniac
  • fără parafenilendiamină

Aplicare:
Înainte de aplicare efectuați testul alergic. Folosiți o cremă bogată pentru a proteja pielea din jurul ochilor. Combinați conținutul pachetului consultând instrucțiunile și aplicați amestecul omogen pe sprânceana curată, în forma dorită. Lăsați să acționeze 5 – 10 minute (prelungirea timpului duce la obținerea unei culori mai închise). Ștergeți folosind o dischetă cu lapte demachiant apoi aplicați o cremă hidratantă.

Atenționare:
Agent foarte puternic. Numai pentru uz profesional. Nu este destinat persoanelor cu vârsta sub 16 ani. Tatuajele temporare cu henna pot crește riscul de alergie. A nu se păstra amestecul. A se utiliza imediat după preparare. A nu se utiliza dacă: aveți o erupție, scalp sensibil, iritat sau cu leziuni, daca aveți reacții alergice după colorarea părului sau la tatuaje temporare cu henna. Purtați mânuși adecvate și evitați contactul cu ochii.

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Culoare
negru
Efect
rezistent la apă

Despre brand Delia Cosmetics

Vă doriți confort și frumusețe în fiecare zi? Delia Cosmetics vă pune în valoare toate atuurile, pentru ca propriul eu să fie mereu pe primul loc.

Brandul polonez Delia Cosmetics este o afacere de familie, a cărei atmosferă o reflectă întrutotul. Toate produsele sunt create cu dragoste, cu grijă și de o calitate de excepție, motiv pentru care clienții iubesc acest brand de peste 20 de ani. Delia Cosmetics vă ajută să umpleți ridurile, să spuneți adio petelor pigmentare, să vă întăriți unghiile sau să neutralizați nuanțele de galben din părul blond. Brandul oferă îngrijire pentru ten, corp, păr și unghii. Și, bineînțeles, nu lipsește nici cosmetica decorativă.

Vopseaua de sprâncene Delia Henna asigură sprâncenelor dvs. o culoare intensă, de lungă durată, și o densitate de invidiat. În plus, este potrivită și pentru gene, oferind privirii dvs. un regim de frumusețe complet. Lacul de unghii de top Delia Hybrid Gel vă pune în valoare manichiura. Accelerează uscarea lacului, îi conferă strălucire și îl protejează de cojire până la 7 zile.

Alăturați-vă și dumneavoastră miilor de femei din întreaga lume care au încredere în brandul Delia Cosmetics.

Rating Delia Cosmetics Cameleo14