Davines More Insideguma pentru styling pentru un aspect mat

Davines More Inside guma pentru styling pentru un aspect mat
Davines More Inside guma pentru styling pentru un aspect mat
75 ml

Cod: DVS01716 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Davines More Inside
Caracteristici

O coafură perfectă, în orice situație. Guma de păr modelatoare Davines More Insideeste un compromis între gel și ceară, cu care obțineți întotdeauna rezultate perfecte.

Caracteristici:

  • fixează coafura în forma dorită
  • modelează și stilizează părul
  • conferă părului un aspect mat

Cum se utilizează:
Se ia în palmă o cantitate mică de produs și se aplică pe păr. Se modelează cu ajutorul degetelor.

Caracteristici

Efect
Fixare, efect de matifiere
Lungimea părului
păr scurt

Despre brand Davines

Produsele de frumusețe din surse sustenabile sunt un mod de a îngriji nu numai frumusețea personală, ci și pe cea a mediului înconjurător. Această viziune este reflectată și de cosmeticele de păr profesionale de la Davines. Au un procent ridicat de ingrediente naturale și se conformează unui cod etic bazat pe filosofia antică de îmbinare strânsă a conceptului de „frumusețe” cu cel de „bunătate”.

Davines, o afacere de familie care nu a urmat niciodată curentul modei cosmeticelor de masă, a fost înființată în 1983 la Parma, în Italia. Produsele originale, cu formule clasice, câștigă adepți prin simplitatea lor, care însă nu le afectează calitatea. Îngrijesc intens părul, îl fortifică și îi redau frumusețea naturală.

Vreți să rezolvați o dată pentru totdeauna problema electrizării părului? Vreți să neutralizați tonurile galbene din păr? Sau căutați un mod de a facilita pieptănarea părului? Datorită abordării sale autentice, Davines poate rezolva orice problemă a părului dvs. Este suficient să alegeți produsele potrivite, din gamele dedicate - în funcție de tipul de păr, de culoarea sa sau de tipul de styling dorit.

Răsfățați-vă părul cu cosmeticele Davines, care reflectă armonia dintre știință și natură.

Rating Davines More Inside