DavidoffCool Water balsam după bărbierit pentru bărbați

Davidoff Cool Water balsam după bărbierit pentru bărbați
Davidoff Cool Water balsam după bărbierit pentru bărbați
100 ml

Cod: DDF2179 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Davidoff Cool Water
Compoziție

Calmează fața după bărbierit și o parfumează, cu o aromă care completează perfect parfumul din aceeași colecție. Îngrijirea după bărbierit Davidoff Cool Water Cool Water este creată special pentru un bărbat modern, căruia îi place să se îngrijească.

Caracteristici:

  • reduce roșeața și calmează pielea
  • hidratează și nu usucă pielea
  • împrospătează plăcut
  • amplifică intensitatea parfumului din aceeași colecție
  • face plăcere oricărui bărbat

Compoziție

Consistență
balm

Despre brand Davidoff

Eleganță atemporală, calitate de prim rang, rafinament până în cele mai mici detalii. Acesta este brandul Davidoff, care reflectă filozofia de viață a fondatorului său, Zino Davidoff, un mare gentleman, hedonist și aventurier, care a stăpânit arta de a-și trăi viața din plin.

Zino Davidoff a fost un adevărat maestru în arta de a trăi. A călătorit prin întreaga lume, iar fiecare zi din viața lui a fost o aventură și o provocare. Îi plăcea să-și împărtășească dragostea de viață cu alții, inclusiv prin creațiile sale. Pentru el, calitatea a ocupat întotdeauna primul loc, lucru evident și din parfumurile sale. Primul parfum Davidoff a fost creat în 1984, palmaresul brandului numărând acum câteva zeci.

Colecția Davidoff Cool Water s-a bucurat de un enorm succes, provocând chiar o mică revoluție în lumea parfumurilor. Fiecare parfum Davidoff are caracterul său inconfundabil și toate vă trezesc dorința de a trăi viața mai intens. Pe lângă emblematicul Davidoff Cool Water, disponibil atât în varianta pentru femei, cât și în cea pentru bărbați, mai puteți încerca apa de toaletă pentru bărbați Davidoff Adventure, Davidoff Champion, Davidoff The Game sau balsamul Davidoff după bărbierit. Doamnele vor aprecia apa de parfum Davidoff Run Wild.

Rating Davidoff Cool Water