Davidoff Adventureeau de toilette pentru bărbați

26×
Davidoff Adventure eau de toilette pentru bărbați
Davidoff Adventure eau de toilette pentru bărbați
Promoție
Economisiți
315RON

Economisiți 73%
100 ml
85RON

Cod: DDF0007 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 04.06.2020

Descriere parfum Davidoff Adventure
Compoziție

Apa de toaletă Davidoff Adventure este un parfum atractiv şi carismatic, pentru bărbați adevărați, care primesc energie din natură, adoră aventurile şi nu se dau înapoi de la nimic.

  • un parfum fresh picant
  • pentru aventurierul modern
  • ideal pentru zi, dar și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
La debutul apei de toaletă, vă înviorează combinația de lămâie, cu mandarină și bergamotă, presărate cu un amestec de frunze de ceai cu piper negru intens. Inima parfumului ascunde un amestec neobișnuit, de ardei pimento și semințe de susan. Întreaga compoziție stă pe o bază de cedru și vetiver, amplificate senzual de moscul alb.

Povestea parfumului
Parfumul Adventure este inspirat de natura neîmblânzită, de călătoriile lungi pe tărâmuri exotice și de forța caracterului unui bărbat care a trecut prin multe, dar încă tânjește după noi orizonturi. Chipul acestui parfum, lansat în 2008, este actorul, neobositul călător și împătimitul motociclist Ewan McGregor.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
piper, frunze de ceai, maté, bergamota, lamaie, mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
susan, note condimentate
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc alb, cedru, vetiver
Grupe de parfumuri
picante, lemnoase

Despre brand Davidoff

Parfumurile Davidoff poartă numele fondatorului, Zino Davidoff, supranumit la vremea sa regele trabucurilor. În anii 80, compania de tutun preluată de Zino de la tatăl său a pătruns și pe piața parfumurilor. Mica firmă familială s-a dezvoltat rapid, iar brandul Davidoff a devenit popular și în afara Elveției natale.

Astăzi, în oferta de la Davidoff găsim câteva zeci de parfumuri, creații ale unor nasuri de talie mondială. De departe cel mai mare succes a înregistrat colecția Davidoff Cool Water, care a cauzat o mică revoluție în lumea parfumurilor. Fiecare parfum Davidoff are însă caracterul său inconfundabil, toate trezind în cel care-l folosește dorința de a-și trăi viața cât mai intens.

Zino Davidoff a fost el însuși un maestru al artei de a trăi. A făcut înconjurul lumii, iar fiecare zi din viața lui a însemnat o aventură și o provocare. Și totul s-a reflectat în creațiile sale. Numele Davidoff a devenit un echivalent pentru bucurie, stil atemporal și gustul pentru noi descoperiri. Davidoff înseamnă să trăiești viața la maxim.

Rating Davidoff Adventure