David Beckham Instincteau de toilette pentru bărbați

11×
David Beckham Instinct eau de toilette pentru bărbați
David Beckham Instinct eau de toilette pentru bărbați
75 ml
47RON

Cod: DBM0024 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 25.09.2020
Ridicare personală
vineri 25.09.2020

Descriere parfum David Beckham Instinct
Compoziție

Parfumul David Beckham Instinct înseamnă o concentraţie pură de forţă, curaj şi energie descătuşată. Parfumul este creat pe baza unor contradicţii diverse, care se combină însă în mod magic şi îi conferă celui care-l foloseşte un sentiment de încredere şi de masculinitate. Apa de toaletă Instinct îşi dezvăluie senzualitatea într-un mod neconvenţional şi fără compromisuri.

La început, parfumul vă orbeşte cu fulgerul citricelor răcoritoare, care îi conferă un aer exotic. Inima parfumului ascunde căldura anasonului stelat şi a cardamomului picant, precum şi provocarea deschisă a ienibaharului. În final, parfumul ţâşneşte la suprafaţă ca un gheizer de senzualitate, sub formă de vetiver preţios din Haiti şi de paciuli intens. Această compoziţie seducătoare este finisată de atingerea delicată a chihlimbarului.

Luxoasă şi originală, apa de toaletă David Beckham Instinct este potrivită atât pentru fiecare zi, cât şi pentru întâlniri pasionale. David Beckham Instinct redefineşte bărbăţia, eleganţa, perfecţiunea şi senzualitatea. Parfumul a fost lansat în anul 2005.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
frunze de mandarin, bergamota
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
anason stelat, cardamom, cuisoare
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, cihlimbar, vetiver
Grupe de parfumuri
aromatice

Despre brand David Beckham

Parfumurile David Beckham sunt sinonime cu luxul, eleganța și prospețimea. Cel mai faimos jucător de fotbal din lume și partenerul său de afaceri Simon Fuller și-au unit forțele cu compania Coty, iar în 2005 au lansat David Beckham Instinct, un parfum care a redefinit eleganța masculină.

David Beckham s-a născut la Londra și, după ce a absolvit școala de fotbal din Manchester, a devenit în scurt timp unul dintre cei mai de succes și mai vizionați jucători din toate timpurile. A jucat în cluburi renumite, ca Manchester United și Real Madrid. Și-a împrumutat chipul multor campanii de publicitate și, datorită aspectului și stilului său, a devenit un simbol al modei. Personalitatea sa reprezintă nu doar fotbalul, ci și moda, luxul și extravaganța.

În prezent, sub umbrela brandului David Beckham, veți găsi nu numai parfumuri pentru bărbați, ci și loțiuni după ras și parfumuri pentru femei, create în colaborare cu soția lui David, Victoria. Fiecare parfum David Beckham este renumit pentru prospețimea sa, iar impresia generală a aromei evocă o senzație de lux.

Rating David Beckham Instinct11