Despre brandul Darphin

Produsele brandului de dermato-cosmetice Darphin combină ingredientele naturale ecologice cu metodele științifice și tehnologia de ultimă generație. Astfel, urmează cele mai noi tendințe, dar se inspiră și din istoria franceză. Efectele serurilor din plante, ale uleiurilor esențiale și ale cremelor protectoare erau cunoscute și apreciate deja de Maria Antoaneta. În plus, formula produselor Darphin permite acestor substanțe să acționeze sinergic, iar acest concept tridimensional de excepție este îmbunătățit și rafinat continuu pe parcursul producției.

 

„Tenul femeii este oglinda care îi reflectă viața“ susține Pierre Darphin, botanist, dermatolog, kinetoterapeut, creator al formulelor și fondatorul acestui brand parizian de cosmetice de lux. Oferiți tenului dvs. îngrijirea personalizată Darphin, care folosește puterea esențelor vegetale pure, pentru a vă ajuta să deveniți cea mai frumoasă versiune a dvs.

Ce vă deranjează cel mai mult la tenul dvs.? Ce tip de ten aveți? Și ce look doriți să obțineți? Cosmeticele Darphin iau în calcul toți factorii, cum ar fi vârsta, clima, nutriția sau modul de viață, pentru a determina un program de îngrijire adaptat tenului dvs. Datorită combinației adecvate a 3 produse - ser, îngrijire aromatică și cremă - Darphin vă poate oferi o soluție cu adevărat individuală. În plus, produsele cuceresc nu doar prin eficiență, ci și prin texturile plăcute și parfumurile subtile, care evocă un sentiment de calm și confort.

întregul text ascundeți textul

Cele mai vândute