Darphin

Darphin

Produsele brandului de dermato-cosmetice Darphin combină ingredientele naturale ecologice cu metodele științifice și tehnologia de ultimă generație. Astfel, urmează cele mai noi tendințe, dar se inspiră și din istoria franceză. Efectele serurilor din plante, ale uleiurilor esențiale și ale cremelor protectoare erau cunoscute și apreciate deja de Maria Antoaneta. În plus, formula produselor Darphin permite acestor substanțe să acționeze sinergic, iar acest concept tridimensional de excepție este îmbunătățit și rafinat continuu pe parcursul producției.

„Tenul femeii este oglinda care îi reflectă viața“ susține Pierre Darphin, botanist, dermatolog, kinetoterapeut, creator al formulelor și fondatorul acestui brand parizian de cosmetice de lux. Oferiți tenului dvs. îngrijirea personalizată Darphin, care folosește puterea esențelor vegetale pure, pentru a vă ajuta să deveniți cea mai frumoasă versiune a dvs.

 Cosmeticele Darphin țin cont de toți parametrii, cum ar fi vârsta, clima, nutriția sau stilul de viață, pentru a stabili un program de îngrijire adaptat exact tenului dvs. Datorită combinației corecte a 3 produse - ser, îngrijire aromată și cremă – Darphin vă oferă o soluție cu adevărat personalizată. Încercați, de exemplu, celebra cremă de ochi Darphin, serul calmant Darphin Intral sau crema hidratantă Darphin Hydraskin.

întregul text ascundeți textul

Cele mai vândute