Treci la conținutul principal

Darphin

Darphin

Produsele de îngrijire Darphin se disting printr-o eficiență ridicată și prin combinarea rețetelor naturale cu masaje unice, ușor de încorporat în orice rutină de îngrijire. Împreună, acestea modelează de la bază frumusețea tenului și oferă rezultate tangibile.
 
Pierre Darphin a fost botanist, kinetoterapeut și un maestru al rețetelor. Și-a propus obiectivul dificil de a găsi cele mai pure și mai concentrate esențe naturale. A dorit să folosească puterea acestora pentru a crea produse de îngrijire a tenului care-și fac efectul în momentul contopirii cu pielea. Eforturile sale au fost încununate de succes și a dezvoltat produse care oferă tenului nutriția necesară.
 
Darphin a mers însă și mai departe. Și-a pus în aplicare expertiza în funcționarea structurilor musculare și osoase. Știind că acestea afectează circulația sângelui, a venit cu o tehnică unică de întinerire a mușchilor faciali – masajele kinesio, care intensifică efectele produselor de îngrijire folosite.
 
Cosmeticele Darphin se disting și astăzi prin rețete eficiente, pure și naturale. Printre cele mai populare se numără gama pentru ten sensibil, Darphin Intral. Persoanele cu ten uscat optează cel mai des pentru crema Darphin Hydraskin Light, din colecția Darphin Hydraskin. Produsele pentru îngrijirea tenului sunt completate de o gamă largă de uleiuri Darphin pentru toate tipurile de ten, naturale și curate, minunat parfumate.

întregul text ascundeți textul