Cuba Shadow Eau de Toilette pentru bărbați

Cuba Shadow Eau de Toilette pentru bărbați
Cuba Shadow Eau de Toilette pentru bărbați
100 ml
39RON

39,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CUB01089 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 28.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Cuba Shadow
Compoziție

Uitați de griji și lăsați timpul să curgă. Apa de toaletă Cuba Shadow este accesoriul ideal pentru bărbatul căruia îi este firesc un stil lejer și care își urmează întotdeauna instinctele.

  • parfum picant
  • alegerea ideală pentru un aventurier îndrăzneț
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Grupe de parfumuri
picante

Despre brand Cuba

Parfumuri Cuba | Cuba - miros, inspiratie si originalitate. Marca Cuba imbogateste piata parfumurilor cu arome frantuzesti originale, de inalta calitate, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Parfumuri Cuba reflecta intotdeauna cele mai noi tendinte globale, iar parfumierii companiei nu rateaza niciun eveniment important din lumea parfumurilor, participand la targurile de profil din Paris, Bologna, Sao Paulo si Moscova.
Parfumurile Cuba uimesc mereu cu sticle originale si frumoase, inspirate de celebrele trabucuri cubaneze. Numele alese pentru aromele Cuba Carnaval, Cuba Maya Mexico sau Cuba City Holywood sugereaza ca marca vizeaza iubitorii de originalitate cu orizonturi largi. Parfumurile barbatesti Cuba au o compozitie placuta, variind de la mirosuri fresh pana la mirosuri orientale, cu note de tutun. Cele pentru femei sunt florale sau cu note romantice de citrice proaspete. 
In parfumurile Cuba veti gasi inspiratie pentru toate simturile.

Rating Cuba Shadow