Collistar Lift HD Ultra-Lifting Eye And Lip Contour Cream cremă de ochi cu efect de lifting

Collistar Lift HD Ultra-Lifting Eye And Lip Contour Cream cremă de ochi cu efect de lifting
Collistar Lift HD Ultra-Lifting Eye And Lip Contour Cream cremă de ochi cu efect de lifting
Economisiți
198RON

Economisiți 50%
15 ml
99RON

660,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: COL03039 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 18.05.2021
Ridicare personală
duminică 16.05.2021

Descriere Collistar Lift HD Ultra-Lifting Eye And Lip Contour Cream
Caracteristici

Ce-ați putea face pentru a avea mereu o privire captivantă, fără semne de oboseală? În afară de un somn bun și odihnitor, apelați la o îngrijire eficientă. Crema de ochi cu efect de lifting Collistar Lift HD Ultra-Lifting Eye And Lip Contour Cream redă fermitatea pielii din zona ochilor și a buzelor, minimizează ridurile și atenuează cearcănele.

Caracteristici:

  • netezește liniile și minimizează ridurile fine
  • înviorează și netezește zona ochilor și a buzelor
  • conferă tenului elasticitate și un aspect tineresc
  • hidratează tenul în profunzime

Ingrediente:

  • Lift HD® Complex – efect de fermitate asupra pielii din jurul ochilor și de minimizare a ridurilor
  • Tens-Activ® – are un efect de lifting imediat
  • pulberi multi-reflexe – dispersează optic lumina, reducând astfel vizibilitatea cearcănelor și a ridurilor

Aplicare:
Dimineața și/sau seara, aplicați crema pe pielea din jurul conturului ochilor, tapotând ușor până la absorbția completă. O puteți folosi și pe pielea din zona buzelor.

Caracteristici

Tipul de ten
riduri și ten matur
Efect
Hidratare, anti-age, lifting, nutriție

Despre brand Collistar

Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.

Rating Collistar Lift HD Ultra-Lifting Eye And Lip Contour Cream