Collistar Special Perfect Body Anti-Age Talasso-Scrub Peeling regenerator cu sare piele anti-imbatranire

4×
Collistar Special Perfect Body Anti-Age Talasso-Scrub Peeling regenerator cu sare piele anti-imbatranire
Collistar Special Perfect Body Anti-Age Talasso-Scrub Peeling regenerator cu sare piele anti-imbatranire
Economisiți
256RON

Economisiți 50%
700 g
127RON

18,14RON / 100 g, incl. TVA
Cod: COL0405 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 21.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 21.04.2021

Descriere Collistar Special Perfect Body Anti-Age Talasso-Scrub
Caracteristici

Tonifiați-vă corpul instant cu plasturii pentru remodelare Collistar Special Perfect Body Patch-Treatment Reshaping Firming Critical Areas! Aplicat pe zonele care urmează să fie tratate, plasturele își eliberează treptat ingredientele active, pentru un efect intens de tonifiere care durează 8 ore. Creat în asociere cu o echipă de experți, fiecare ultim detaliu al produsului a fost conceput pentru eficacitate, confort și practicitate supremă. Substanțele speciale care creează un efect la cald la nivelul zonelor tratate, stimulează microcirculația, combate celulita și ajută la tonifierea și remodelarea corpului. Eficacitatea produsului este sporită de efectul osmotic, de etanșare, care ajută la pătrunderea în profunzime. Practic și confortabil, confecționat dintr-un material moale, plasturele poate fi aplicat în doar câteva secunde și aderă perfect ca o „a doua piele”.

Plasturii vin în două dimensiuni diferite pentru a trata zonele critice a corpului pe baza cerințelor specifice:

  • 32 plasturi lungi, ideali pentru coapse și interiorul coapselor 
  • 16 plasturi scurți, ideali pentru zone mai mici precum brațele, interiorul brațelor, șoldurilor și a feselor

Caracteristici:

  • tonifiază și remodelează
  • efect de 8 ore
  • stimulează microcirculația
  • practic și confortabil
  • reduce celulita

Ingrediente:

  • cafeină – combate efectul de celulită
  • colagen – redă densitatea pielii
  • Ginkgo Biloba – îmbunătățește circulația sângelui

Aplicare:
Scoateți plasturele din filmul de protecție. Asigurați-vă că zona este curată și uscată, apoi aplicați plasturele, apăsând ușor în jos, astfel încât să adere corect. Dacă trebuie tratate alte zone ale corpului, repetați procedura. Lăsați plasturele să acționeze timp de maxim 8 ore. Vă recomandăm să repetați procedura pe aceleași zone de două ori pe săptămână timp de cel puțin o lună. Plasturele este de unică folosință și nu trebuie reutilizat. Nu se aplică pe pielea iritată sau imediat după îndepărtarea firelor de păr. O senzație fierbinte și furnicăturile, indică faptul că produsul funcționează. Nu se aplică părților corpului care nu sunt indicate. Nu folosiți în timpul sau după un exercițiu fizic intens. Spălați-vă mâinile după utilizare. Evitați contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor. Vă recomandăm să lăsați plasturii mai puțin timp la început și să creșteți treptat perioada de acționare.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Collistar

Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.

Rating Collistar Special Perfect Body Anti-Age Talasso-Scrub4