Treci la conținutul principal

Coco & Eve

Despre marca Coco & Eve

Faceți cunoștință cu brandul de cosmetice vegane, Coco & Eve, care oferă produse cu ulei de nucă de cocos hrănitor și revitalizant, cu smochine zemoase, cu mango și cu papaya. Produsele acestuia vă vor ajuta nu numai să vă salvați părul deteriorat, ci vor și hidrata pielea în profunzime sau îi vor conferi o nuanță bronzată. Vă întrebați din ce surse își ia Coco & Eve inspirația și ingredientele unice? Desigur, din inima naturii neatinse de omenire, din Bali!

 

Povestea produselor cosmetice Coco & Eve începe pe plajele vulcanice și în pădurile tropicale de pe insula Bali. Australianca Emily Hamilton a petrecut nenumărate vacanțe în acest rai tropical, descoperind fiecare colț ascuns și îndrăgostindu-se de natura acestui loc. Excursia la vulcanul local i-a dat o idee minunată. Cum ar fi să încapsuleze frumusețea și farmecul insulei Bali în produse cosmetice, în care ar combina extractele naturale cu cele mai noi tehnologii și descoperiri științifice? După ce a ales uleiul de nucă de cocos – ingredientul principal, îndrăgit atât de păr, cât și de piele – în anul 2015 a luat naștere brandul Coco & Eve.

Datorită produselor cosmetice naturale Coco & Eve, vă veți simți de parcă v-ați afla într-o vacanță fără sfârșit, de fiecare dată când vă îngrijiți părul sau corpul. Masca pentru păr, Coco & Eve, va deveni cel mai bun prieten al tuturor celor care se luptă cu părul uscat și deteriorat. Această mască, Coco & Eve Like a Virgin, a fost primul produs al acestui brand care a declanșat un adevărat boom, datorită căruia brandul Coco and Eve a devenit vestit în toată lumea. În mască veți găsi ulei de nucă de cocos virgin și extract din smochine, care redau părului frumusețea pierdută. Nu ratați nici spuma autobronzantă, Coco & Eve Sunny Honey. Aceasta va crea așa-zisul „bronz Coco & Eve”, adică o piele strălucitoare și perfect aurie.

întregul text ascundeți textul