Clarins Men Line-Control Balmset de cosmetice (pentru barbati)

Clarins Men Line-Control Balm set de cosmetice (pentru barbati)
Clarins Men Line-Control Balm set de cosmetice (pentru barbati)
set de cosmetice (pentru barbati)

Cod: CLR04136 | Acest produs este momentan indisponibil

Men gel de curățare facial 30 ml + Men gel de dus si sampon 2in1 30 ml + Men gel hidratant pentru un aspect intinerit 50 ml + Men ser pentru ochi impotriva cearcanelor 3 ml + Men roll-on antiperspirant cu efect răcoritor fară alcool 50 ml

Descrierea produsului Clarins Men Line-Control Balm
Caracteristici

Faceți o bucurie cu setul cosmetic Clarins Men

Caracteristici:

  • excelent și în călătorie
  • mix de produse pentru rutina zilnică
  • asigură tenului bărbătesc o îngrijire complexă
  • pentru tenul obosit
  • geantă de cosmetice

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele, riduri și ten matur
Tipuri de seturi
Seturi pentru voiaj

Despre brand Clarins

Ingrediente naturale, grijă față de mediu și dragoste pentru îngrijirea tenului. Acestea alcătuiesc filozofia brandului francez Clarins, care utilizează în produsele sale peste 250 de extracte vegetale. Toate sunt atent selectate pentru eficacitatea lor și sunt extrase prin procedee cât mai blânde față de natură.

Istoria brandului Clarins începe în anul 1954, când Jacques Courtin-Clarins a deschis primul său Institut Clarins. Fondatorul era convins că succesul și fericirea sunt indisolubil legate de frumusețe. Era o declarație îndrăzneață la acea vreme, a fost imediat adoptată de femei, iar popularitatea brandului a început să crească.

Cercetătorii din laboratoarele Clarins sunt considerați pionieri în industria de îngrijire a frumuseții, având în palmares o serie de formule inovatoare, fără concurență în industria cosmetică. Printre cele mai populare produse se numără serul intensiv anti-aging Clarins Double Serum, fondul de ten pudră Clarins Skin Illusion sau renumita cremă hidratantă Clarins Hydra-Essentiel. Iar uleiul de buze Clarins are un loc de cinste în poșetele femeilor din întreaga lume. Acum aveți ocazia să vă convingeți personal de calitatea imbatabilă a cosmeticelor franțuzești!

Rating Clarins Men Line-Control Balm