Clarins4-Colour Eyeshadow Palette paleta farduri de ochi

Clarins 4-Colour Eyeshadow Palette paleta farduri de ochi
Clarins 4-Colour Eyeshadow Palette paleta farduri de ochi
Economisiți
215RON

Economisiți 14%
culoare 01 Nude 6.9 g
184RON

184,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: CLR1337 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 05.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 04.08.2021

Descriere Clarins 4-Colour Eyeshadow Palette
Caracteristici

Paleta pentru machiaj ochilor Clarins 4-Colour Eyeshadow Palette oferă posibilitatea creării celor mai fantastice variante de farduri de pleoape.

Caracteristici

Culoare
roz, gri, portocaliu

Despre brand Clarins

Ingrediente naturale, grijă față de mediu și dragoste pentru îngrijirea tenului. Acestea alcătuiesc filozofia brandului francez Clarins, care utilizează în produsele sale peste 250 de extracte vegetale. Toate sunt atent selectate pentru eficacitatea lor și sunt extrase prin procedee cât mai blânde față de natură.

Istoria brandului Clarins începe în anul 1954, când Jacques Courtin-Clarins a deschis primul său Institut Clarins. Fondatorul era convins că succesul și fericirea sunt indisolubil legate de frumusețe. Era o declarație îndrăzneață la acea vreme, a fost imediat adoptată de femei, iar popularitatea brandului a început să crească.

Cercetătorii din laboratoarele Clarins sunt considerați pionieri în industria de îngrijire a frumuseții, având în palmares o serie de formule inovatoare, fără concurență în industria cosmetică. Printre cele mai populare produse se numără serul intensiv anti-aging Clarins Double Serum, fondul de ten pudră Clarins Skin Illusion sau renumita cremă hidratantă Clarins Hydra-Essentiel. Iar uleiul de buze Clarins are un loc de cinste în poșetele femeilor din întreaga lume. Acum aveți ocazia să vă convingeți personal de calitatea imbatabilă a cosmeticelor franțuzești!

Rating Clarins 4-Colour Eyeshadow Palette