Treci la conținutul principal

Christophe Robin

Christophe Robin

Atunci când potențialul părului se dezvoltă pe deplin, se întâmplă minuni. De aceea, țelul brandului francez Christophe Robin este de a dezvălui tot ce e mai bun la fiecare tip de păr. Texturile plăcute ale produselor acestui brand și parfumurile care răsfață simțurile ridică îngrijirea zilnică a părului la nivelul unei experiențe unice. Christophe Robin este simbolul luxului parizian și al cosmeticelor pentru păr care garantează rezultate atât imediate, cât și durabile.

 

Primele care s-au bucurat de o viață mai colorată prin măiestria hair stilistului și coloristului Christoph Robin au fost top modelele anilor 90, cărora acesta le-a colorat părul, în cadrul nenumăratelor campanii și prezentări de modă. Brandul Christophe Robin a luat ființă în anul 1999, când a și lansat primele produse de îngrijire a părului. Emblematica mască regeneratoare cu opunția a apărut în anul 2012. Un an mai târziu, în 2013, exfoliantul pentru curățare, Christophe Robin Scrub with Sea Salt, care redă echilibrul scalpului sensibil, a devenit bestseller pe plan mondial.

Încercați și dvs. aceste cosmetice de lux pentru păr, cu o compoziție înalt concentrată și, totodată, delicată. Orice șampon Christophe Robin spală perfect părul, fără a-l decolora. Nu ratați nici popularul șampon exfoliant, Christophe Robin Scalp Scrub with Sea Salt. Iar, dacă doriți o alternativă mai blândă la vopseaua permanentă, veți adora gelul nuanțator, Christophe Robin Temporary Color Gel, care face să dispară toate firele albe și se estompează treptat la spălare.

întregul text ascundeți textul