Chopard Brilliant Wish Eau de Parfum pentru femei

3×
Chopard Brilliant Wish Eau de Parfum pentru femei
Chopard Brilliant Wish Eau de Parfum pentru femei
30 ml
90RON

300RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CHP0150 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 02.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 01.03.2021

Descriere parfum Chopard Brilliant Wish
Compoziție

Descoperiți o aromă unică cu care să vă răsfățați de acum în înainte,  apa de parfum Chopard Brilliant Wish! Mireasma sa intensă, oriental - florală, vă va face prezența simțită în orice încăpere și nu vă va lasă să treceți neobservată.

  • oriental - floral
  • pentru femeia rafinată
  • pentru zi dar și pentru ocazii speciale

Compoziția parfumului
Parfumul îmbină intr-o armonie perfectă note fructate și iasomie, cu profunzimea tonurilor condimentate de piper, chihlimbar și cu accorduri lemnoase care oferă intensitate și persistență aromei.

Compoziție

Compozitie
piper, lemn, iasomie, tonuri de fructe, cihlimbar
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Chopard

p>Chopard este unul dintre brand-urile cele mai cunoscute din lume de ceasuri și bijuterii. Povestea acestei mărci se scrie din anul 1860, în sătucul elvețian Sonvilier, unde talentatul meșteșugar Louis-Ulysse Chopard a deschis o mică ceasornicărie. Creațiile sale au dobândit rapid o faimă extinsă până pe meleaguri îndepărtate (Rusia, Scandinavia etc.).
103 ani mai târziu, firma Chopard a fost cumpărată de Karl Scheufele din Germania. Sub conducerea sa, compania s-a dezvoltat vertiginos și, în cele din urmă, a intrat și pe piața de cosmetice. Chopard continuă să-și urmeze filozofia bazată pe următoarele șase valori: independență, calitate aproape de perfecțiune, creativitate, tradiție, respect și îndrăzneală.
În ceea ce privește creaţia parfumurilor sale, Chopard colaborează cu celebrii design-eri  – Olivier Polge, Bruno Jovanovic, Louise Turner, Michel Girard, Michel Almairac și alții. Primul parfum feminin Casmir a devenit un enorm succes. Datorită „tonului“ de fructe tropicale și subtropicale (cocos, mango, bergamotă, portocală etc.) ]mbinat cu flori (geranium, lăcrămioare, iasomie) parfumul este foarte dulce și senzual.
Merită menționat și faptul că numeroase parfumuri Chopard (ca, de exemplu, Happy Spirit) completează colecții de bijuterii și ceasuri cu același nume. Bijuteriile influențează și aspectul flacoanelor, asemănător pietrelor prețioase șlefuite.
În încheiere dorim sa mentionam că Chopard acordă o mare importanță protejării mediului înconjurător. În plus, brand-ul își aduce contribuția la multe activități de binefacere în domeniul medicinii, ecologiei, artei și culturii.
Marca Chopard îi va atrage cu siguranță pe toți cei ce încearcă cu plăcere produse de calitate mai puțin cunoscute, doresc să contribuie indirect la o activitate de binefacere şi, eventual, să-i surprindă pe cei din jur cu un parfum original și neobișnuit.

Rating Chopard Brilliant Wish3