CaudalieCleaners & Toners tonic hidratant pentru față și ochi

Caudalie Cleaners & Toners tonic hidratant pentru față și ochi
Caudalie Cleaners & Toners tonic hidratant pentru față și ochi
400 ml
95RON

23,75RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CAU02109 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 09.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 06.08.2021

Descriere Caudalie Cleaners & Toners
Caracteristici

Produsul demachiant Caudalie Cleaners & Toners înlătură perfect fondul de ten și impuritățile, lăsând tenul neted și curat.

Caracteristici:

  • hidratează tenul
  • lăsă tenul complet curat
  • hrănește tenul
  • tenul este moale și catifelat la atingere

Ingrediente:

  • fără alcool

Cum se utilizează:
Se aplică pe un tampon cosmetic și se șterge fața, pentru a elimina fondul de ten și impuritățile.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare

Despre brand Caudalie

Cosmeticele naturale franțuzești Caudalie reprezintă o combinație unică între progresele științei și natura pură a podgoriilor franceze. Ingredientul cheie al tuturor produselor Caudalie este uleiul din semințele de struguri, cel mai puternic antioxidant din regnul vegetal, datorită conținutului ridicat de polifenoli.

Ideea pentru aceste cosmetice unice și extrem de eficiente s-a născut în 1993, la Bordeaux, în timpul culesului strugurilor, când viitorii fondatori ai brandului, soții Mathilde și Bertrand Thomas, s-au întâlnit cu profesorul Joseph Vercauteren, care le-a împărtășit descoperirile sale științifice despre vin. Astfel, după doi ani, a apărut compania Caudalie, producătoare de cosmetice de înaltă calitate, pe baza proprietăților unice ale uleiului din semințe de struguri.

În afară de produsele pentru piele și corp, brandul Caudalie oferă, de asemenea, produse pentru bronzare, produse de îngrijire a părului, produse cosmetice decorative și o gamă unică de parfumuri. Conceptul brandului Caudalie pornește de la respectul pentru mediu și ecologie. De aceea, produsele Caudalie nu conțin parabeni sau uleiuri minerale, iar brandul este implicat activ în diverse proiecte ecologice. O certitudine în cazul produselor Caudalie este aceea că nu sunt testate pe animale.

Rating Caudalie Cleaners & Toners