Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealercorector lichid

64×
Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer corector lichid
Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer corector lichid
Promoție
culoare 20 Light Beige 5,5 g
15RON

Cod: CTE1302 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 01.04.2020

Descrierea produsului Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer
Caracteristici

Acum, tenul dvs. poate arăta perfect. Corectorul lichid Catrice Camouflage camuflează toate imperfecțiunile pielii, oferindu-i un aspect perfect. Tenul frumos și uniform vă ajută să rezolvați cu grație orice problemă vă rezervă ziua.

Caracteristici:

  • acoperă micile imperfecțiuni ale tenului
  • oferă tenului un aspect perfect
  • cu efect de lungă durată
  • foarte ușor de aplicat
  • impresie naturală 

Aplicare:
Aplicați pe imperfecțiuni o cantitate adecvată de corector Catrice Camouflage, cu degetul sau cu aplicatorul practic, și întindeți până la estompare.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
corector

Despre brand Catrice

Cosmetica decorativă Catrice încântă orice femeie căreia îi place să se fardeze. Produse de prim rang, ambalaje luxoase şi preţuri atractive – aceasta este Catrice, cosmetica inspirată de actualele trenduri mondiale în machiaj! Datorită paletei largi de culori, puteţi crea cu mare uşurinţă un machiaj în stil extravagant sau clasic. Filozofia brand-ului Catrice este de a prezenta efervescenţă, diversitate şi varietate, accesibile oricărei femei!
Brand-ul Catrice este îndrăgit şi pentru ediţiile sale limitate exclusive, create conform tendinţelor prezentate la defilările de modă. Datorită acestora, alături de Catrice puteţi descoperi şi încerca mereu ceva nou!
Toate produsele Catrice sunt compuse din ingrediente de o calitate excepţională, îmbunătăţite constant. Cosmetica decorativa Catrice este controlată regulat şi aprobată dermatologic. Produsele nu sunt testate pe animale, lucru valabil nu doar pentru produsele individuale, dar şi pentru fiecare materie primă utilizată.

Rating Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer